"Хабиб би побиједио Мекгрегора 100 пута у 100 борби!"

Шампион УФЦ лаке категорије, Рафаел Дос Анжос, тврди да би због свог стила Конор Мекгрегор сваки пут изгубио од Хабиба Нурмагомедова.

Остали спортови 18.02.2019 | 20:30
"Хабиб би побиједио Мекгрегора 100 пута у 100 борби!"
Подсетимо, Хабиб Нурмагомедов је у УФЦ 229 савладао Конора Мекгрегора у четвртој рунди, натеравши га да преда борбу.

У разговору за британски "Сан" некадашњи шампион лаке категорије, навео је да је Хабибова доминација у "партеру" и тај рвачки стил нешто што никако не одговара борцу попут Конора Мекгрегора,

"Уколико се буду борили 100 пута, свих 100 пута бисмо видели исти исход. Хабиб би га оборио и добио меч, свак пут. Мислим да се Мегрегор добро борио у првих неколико рунди, али да једноставно није могао да изнесе притисак. Како је борба одмицала, тако је њему било све теже и због тога је изгубио", навео је некадашњи шампион.

Мекгрегор и Нурмагомедов нису држали борбу у оквиру октагона, пошто су борбу пренели и у прве редове гледалишта, па је поменути двојац за то био санкционисан.

Конор је добио шестомесечну суспензију, а Хабиб деветомесечну. Сан је објавио да Рафаел Дос Анжос жели да се бори са Конором Мекгрегором, пошто је њихов претходно договорени дуел отказан због Рафаелове повреде - лом стопала.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар