Приведен нападач на фудбалере Напретка!

МУП саопштио да је у Крушевцу идентификован и приведен мушкарац који је повредио Ибрахима Ндиајеа.

Фудбал 12.02.2019 | 08:15
Приведен нападач на фудбалере Напретка!
Припадници Министарства унутрашњих послова идентификовали су и привели тридесетогодишњег мушкарца из Крушевца, осумњиченог да је у недељу око 19 часова, испред Пионирског парка у том граду, нанео лаку телесну повреду Сенегалцу Ибрахиму Ндиајеу, фудбалеру Напретка.

Због постојања основа сумње да је извршио кривично дело лака телесна повреда, против осумњиченог ће, по налогу надлежног тужиоца, бити поднета кривична пријава Основном јавном тужилаштву у Крушевцу, стоји у саопштењу полиције.

Ндиаје и његов саиграч Камерунац Самјуел Баха Регис најпре су вербално, а затим физички нападнути у недељу увече у Крушевцу. Нападач је Сенегалцу задао ударац у главу чврстим предметом и направио му расекотину.

Самјуел Баха Регис неповређен је у инциденту.

Напредак је потом објавио саопштење у којем "најоштрије осуђује сваки напад, притисак, насиље и сваки други начин угрожавања безбедности људи".

"Осуђујемо сваки чин насиља икада, игде и према било коме и једноставно га сматрамо неприхватљивим. Напад на наше фудбалере је дело хулигана, који ће у складу са Законом одговарати за дело које су починили. Напад није имао расистичку позадину", пише у саопштењу крушевачког суперлигаша, уз захвалност полицији на брзој акцији и проналажењу починицала овог "гнусног дела" и дпринели да се играчи Напретка "колико-толико осећају сигурно и безбедно".  

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар