Priveden napadač na fudbalere Napretka!

MUP saopštio da je u Kruševcu identifikovan i priveden muškarac koji je povredio Ibrahima Ndiajea.

Fudbal 12.02.2019 | 08:15
Priveden napadač na fudbalere Napretka!
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali su i priveli tridesetogodišnjeg muškarca iz Kruševca, osumnjičenog da je u nedelju oko 19 časova, ispred Pionirskog parka u tom gradu, naneo laku telesnu povredu Senegalcu Ibrahimu Ndiajeu, fudbaleru Napretka.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda, protiv osumnjičenog će, po nalogu nadležnog tužioca, biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu, stoji u saopštenju policije.

Ndiaje i njegov saigrač Kamerunac Samjuel Baha Regis najpre su verbalno, a zatim fizički napadnuti u nedelju uveče u Kruševcu. Napadač je Senegalcu zadao udarac u glavu čvrstim predmetom i napravio mu rasekotinu.

Samjuel Baha Regis nepovređen je u incidentu.

Napredak je potom objavio saopštenje u kojem "najoštrije osuđuje svaki napad, pritisak, nasilje i svaki drugi način ugrožavanja bezbednosti ljudi".

"Osuđujemo svaki čin nasilja ikada, igde i prema bilo kome i jednostavno ga smatramo neprihvatljivim. Napad na naše fudbalere je delo huligana, koji će u skladu sa Zakonom odgovarati za delo koje su počinili. Napad nije imao rasističku pozadinu", piše u saopštenju kruševačkog superligaša, uz zahvalnost policiji na brzoj akciji i pronalaženju počinicala ovog "gnusnog dela" i dprineli da se igrači Napretka "koliko-toliko osećaju sigurno i bezbedno".  

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar