"Сви који воле фудбал, знају ко је дошао у Звезду!"

Мирко Иванић најавио да је спреман и једва чека да заигра за црвено-беле.

Фудбал 13.02.2019 | 12:00
"Сви који воле фудбал, знају ко је дошао у Звезду!"
Припремао се протеклих недеља у Анталији за дуел БАТЕ Борисова и Арсенала у шеснаестини финала Лиге Европе, али је напустио Турску и дошао у Београд да потпише за Црвеуи звезду.

Вишегодишњи преговори коначно су резултирали потписивањем уговора на три и по године, а 25-годишњи везиста истакао је да је нестрпљив да обуче црвено-бели дрес са бројем осам на леђима.

"Једва чекам да заиграм. Пресудила је жеља да направим искорак у каријери и мислим да сам сада спреман за велики клуб као што је Црвена звезда", рекао је Иванић новинарима на стадиону Рајко Митић.

Тренутно је највећа конкуренција баш у везном реду, па постоји мишљење да би Владан Милојевић баш због новог играча могао да промени формацију и заигра са једним дефанзивним везистом, уместо двојицом.

"То је на шефу стручног штаба. Ја бих волео да играм и на мени је да радим и борим се за шансу. Спреман сам, све остало је на тренеру".

Као и у БАТЕ Борисову, Иванић ће за саиграча имати Немању Милуновића, који је исто ове зиме стигао у Звезду.

"Значи ми то што је Милуновић ту, три године смо играли заједно, присуствовао сам рођењу оба његова детета, што само говори колико смо блиски", закључио је Мирко Иванић.

Говорећи о новом играчу, спортски директор Митар Мркела истакао је његов квалитет и искуство.

"Мислим да га сви који волимо фудбал добро познајемо. Добићемо одличног играча који је у најбољим фудбалским годинама и може да игра на више позиција у везном реду, а има и велико искуство играња у Европи", задовољно је констатовао Мркела.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар