"Svi koji vole fudbal, znaju ko je došao u Zvezdu!"

Mirko Ivanić najavio da je spreman i jedva čeka da zaigra za crveno-bele.

Fudbal 13.02.2019 | 12:00
"Svi koji vole fudbal, znaju ko je došao u Zvezdu!"
Pripremao se proteklih nedelja u Antaliji za duel BATE Borisova i Arsenala u šesnaestini finala Lige Evrope, ali je napustio Tursku i došao u Beograd da potpiše za Crveui zvezdu.

Višegodišnji pregovori konačno su rezultirali potpisivanjem ugovora na tri i po godine, a 25-godišnji vezista istakao je da je nestrpljiv da obuče crveno-beli dres sa brojem osam na leđima.

"Jedva čekam da zaigram. Presudila je želja da napravim iskorak u karijeri i mislim da sam sada spreman za veliki klub kao što je Crvena zvezda", rekao je Ivanić novinarima na stadionu Rajko Mitić.

Trenutno je najveća konkurencija baš u veznom redu, pa postoji mišljenje da bi Vladan Milojević baš zbog novog igrača mogao da promeni formaciju i zaigra sa jednim defanzivnim vezistom, umesto dvojicom.

"To je na šefu stručnog štaba. Ja bih voleo da igram i na meni je da radim i borim se za šansu. Spreman sam, sve ostalo je na treneru".

Kao i u BATE Borisovu, Ivanić će za saigrača imati Nemanju Milunovića, koji je isto ove zime stigao u Zvezdu.

"Znači mi to što je Milunović tu, tri godine smo igrali zajedno, prisustvovao sam rođenju oba njegova deteta, što samo govori koliko smo bliski", zaključio je Mirko Ivanić.

Govoreći o novom igraču, sportski direktor Mitar Mrkela istakao je njegov kvalitet i iskustvo.

"Mislim da ga svi koji volimo fudbal dobro poznajemo. Dobićemo odličnog igrača koji je u najboljim fudbalskim godinama i može da igra na više pozicija u veznom redu, a ima i veliko iskustvo igranja u Evropi", zadovoljno je konstatovao Mrkela.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar