СП: Ђорђевић звао Теодосића за мечеве одлуке!

Селектор Србије, Александар Ђорђевић, објавио је списак кандидата за мечеве шестог "прозора" квалификација за СП 2019. у Кини против Естоније и Израела.

Кошарка 11.02.2019 | 19:15
СП: Ђорђевић звао Теодосића за мечеве одлуке!
Ђорђевићев списак за квалификације: Позван и Теодосић! Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић објавио је списак играча за предстојеће мечеве квалификација за Светско првенство против Естоније и Израела.

У центру пажње је повратак у селекцију Милоша Теодосића, непосредно након што је добио отказ у Лос Анђелес Клиперсима и док тражи нови тим.

Спекулише се да би Теодосић требало да се врати у Европу, а доводи се у везу са турским Анадолу Ефесом и "Поносом Израела" Макабијем из Тел Авива.

У међувремену, Ђорђевић није позвао плеја Бајерна Стефана Јовића који има проблема са повредом мишића па није сигурно када ће се вратити на терен.

Наш национални тим ће се окупити у понедељак 18. фебруара у београдском хотелу "Краун Плаза" и одржаће три тренинга до поласка на пут у Естонију, који је заказан за 20. фебруар.

Србија 21. фебруара од 18х часова гостује Естонији у Талину, док 24. фебруара од 16х часова дочекује Израел у дворани "Александар Николић" у Београду.

Репрезентацији Србије потребна је једна победа из ова два меча да обезбеди пласман на Светско првенство у Кини.

Селектор је звао:

Милош Теодосић
Василије Мицић
Илија Ђоковић
Стефан Пот
Миленко Тепић
Драган Милосављевић
Алекса Аврамовић
Бранко Лазић
Иван Паунић
Огњен Добрић
Марко Симоновић
Владимир Лучић
Стефан Бирчевић
Стеван Јеловац
Мирослав Радуљица
Никола Јовановић
Ђорђе Гагић
Никола Милутинов
Огњен Кузмић

Александар Ђорђевић саопштио је на које играче рачуна за предстојеће мечеве шестог "прозора" квалификација за Светско првенство у Кини против Естоније и Израела.

На списку је 19 играча, укључујући и Милоша Теодосића, доскорашњег играча Лос Анђелес Клиперса.

Кошаркаши Србије ће се окупити у понедељак, 18. фебруара, и одржаће три тренинга до поласка на пут у Естонију, који је заказан за 20. фебруар.

Селекција Србија 21. фебруара од 18 часова гостује Естонији у Талину, док 24. фебруара од 16 сати дочекује Израел у дворани "Александар Николић" у Београду.

Србији је потребна једна победа из та два меча да обезбеди пласман на Светско првенство у Кини.

ТАБЕЛА: Немачка 9-1, Грчка 9-1, Србија 6-4, Грузија 5-5, Израел 4-6, Естонија 2-8.

УТАКМИЦЕ ШЕСТОГ "ПРОЗОРА": Израел - Немачка, Естонија - Србија, Грчка - Грузија (21. фебруара), Немачка - Грчка, Србија - Израел, Грузија - Естонија (24. фебруара).

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар