Хулигани не мирују! Нападнути играчи Напретка!

Хулигани напали играче Напретка! У Пионирском парку у Крушевцу неколико младића је прво вербално, а потом и физички напало двојицу страних фудбалера Напретка. Један задобио тешке тјелесне повреде.  Ндиаје у шоку, ударили га у главу! После неразумног напада на двојицу афричких фудбалера из Напретка, контактирали смо крушевачки клуб. "Наши фудбалери нападнути без икаквог разлога, није било на расној основи. Ндиаје ударен чврстим предметом у потиљак, у шоку је".

Фудбал 11.02.2019 | 18:45
Хулигани не мирују! Нападнути играчи Напретка!
Фудбалере Напретка из Крушевца Сенегалца Ибрахима Ндијајеа и Камерунца Самјуела Баха Региса напала је група хулигана из тог града, преносе медији.

Напад се догодио синоћ у Пионирском парку када је неколико младића прво вербално, а потом и физички насрнуло на тамнопуте фудбалере и нанијели им повреде.

Један је задобио тешке тјелесне повреде, док други срећом није повријеђен, пренио је Пинк.рс.

Полиција у Крушевцу интензивно ради да идентификацији хулигана.

Ндиаје, који има 24 године, наступа за Напредак од 2013. године, док је двије године млађи Самјеул Баха Регис у Крушевац стигао љетос.

Ндиаје у шоку, ударили га у главу! После неразумног напада на двојицу афричких фудбалера из Напретка, контактирали смо крушевачки клуб. "Наши фудбалери нападнути без икаквог разлога, није било на расној основи. Ндиаје ударен чврстим предметом у потиљак, у шоку је".

Нови хулигански испад на улицама Србије, напад на иностране држављане, спортисте, који ником нису наудили.

У Крушевцу су нападнути фудбалери Напретка, Сенегалац Ибрахим Ндиаје и Камерунац Самјуел Баха Регис! Нападнути су у недјељу увече, око 19 часова, у Пионирском парку у близини стадиона Напретка.

Ндиаје је добио ударац у потиљак и има расјекотину на глави, док је Баха, срећом неповријеђен.

"Њих двојица су ишли кроз парк и Ндиаје је причао телефоном на свом језику. Пратила су их двојица, који су имитирали његов говор. Ндиаје се окренуо и рекао им да нема потребе то да раде. Нападачи су их потом псовали, а када су Ндиаје и Наха наставили да корачају, Ндиаје је добио ударац у потиљак, претпоставља се 'боксером'", рекла је за МОНДО портпарол Напретка Валентина Васић.

Она истиче да рапад није био расно мотивисан, односно да нападачи нису вријеђали фудбалере Напретка на расној основи.

Ипак, овај напад је потресао обојицу фудбалера.

"Ндиаје има тај ударац по глави, расјекотину, али је физички добро, не баш и психички, јер би ово могло да остави посљедице по њега, рекао ми је и да сматра да се више неће осјећати безбиједно. Узнемирен је", рекла нам је даље Валентина.

Упитана да ли то значи да Надиаје и Баха више неће остати у Напретку и у Крушевцу...

"Не, не, они остају фудбалери Напретка и играће. Љекарски тим даће процјену здравственог стања Ндиаје и процијенити када ће моћи да се прикључи екипи. Објаснили смо му да то што се њему и саиграчу Бахи догодило може да се деси сваком од нас и да свуда има неразумних и насилних људи", рекла нам је портпарол Напретка, уз информацију да полиција, која води истрагу, сматра да су нападачи били под неким опијатима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар