Нападачи из Сплита - већ позната "екипа"!

Хулигани који су напали ватерполисте Црвене звезде, већ имају криминални досије!

Остали спортови 11.02.2019 | 15:30
Нападачи из Сплита - већ позната "екипа"!
Сплитска полиција ухапсила је тројицу нападача на ватерполисте Црвене звезде и они се налазе у притвору, а у току дана би требало да буду и званично испитани у Жупанијском државном одвјетништву у Сплиту.

Тројица хулигана починили су злочин из мржње и терете се за разбојништво, јер су употребом силе, палица и песница отели дрес вриједан 135 евра, али и наношења тешких тјелесних повреда, пише "Далматински портал".

Ухапшени нападачи већ су од раније познати полицији, јер су привођени због нереда на утакмицама.

Полиција је прегледала снимке са сплитске риве како би идентификовала и посљедњег нападача на ватерполисте Црвене звезде.

Четворица ватерполиста Црвене звезде нападнута су у суботу поподне док су сједили у кафићу у Сплиту. Тројица су побјегла са риве, док се четврти спасио скоком у море.

Голман Александро Краљ, који је скочио у море, задобио је фрактуру носа, Душан Васић ударце у леђа, а Милош Максимовић у ногу металном шипком.

Црвена звезда требало је да игра меч са Морнаром из Сплита у регионалној лиги, али је он послије инцидента одложен, а српски ватерполисти у недјељу ујутро су се вратили у Београд.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар