Napadači iz Splita - već poznata "ekipa"!

Huligani koji su napali vaterpoliste Crvene zvezde, već imaju kriminalni dosije!

Ostali sportovi 11.02.2019 | 15:30
Napadači iz Splita - već poznata "ekipa"!
Splitska policija uhapsila je trojicu napadača na vaterpoliste Crvene zvezde i oni se nalaze u pritvoru, a u toku dana bi trebalo da budu i zvanično ispitani u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu.

Trojica huligana počinili su zločin iz mržnje i terete se za razbojništvo, jer su upotrebom sile, palica i pesnica oteli dres vrijedan 135 evra, ali i nanošenja teških tjelesnih povreda, piše "Dalmatinski portal".

Uhapšeni napadači već su od ranije poznati policiji, jer su privođeni zbog nereda na utakmicama.

Policija je pregledala snimke sa splitske rive kako bi identifikovala i posljednjeg napadača na vaterpoliste Crvene zvezde.

Četvorica vaterpolista Crvene zvezde napadnuta su u subotu popodne dok su sjedili u kafiću u Splitu. Trojica su pobjegla sa rive, dok se četvrti spasio skokom u more.

Golman Aleksandro Kralj, koji je skočio u more, zadobio je frakturu nosa, Dušan Vasić udarce u leđa, a Miloš Maksimović u nogu metalnom šipkom.

Crvena zvezda trebalo je da igra meč sa Mornarom iz Splita u regionalnoj ligi, ali je on poslije incidenta odložen, a srpski vaterpolisti u nedjelju ujutro su se vratili u Beograd.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar