Џенифер Анистон и Бред Пит су опет заједно

Овај викенд холивудска звезда Џенифер Анистон је направила велику прославу поводом свог 50. рођендана

Забава 11.02.2019 | 13:44
Џенифер Анистон и Бред Пит су опет заједно
Овај викенд холивудска звезда Џенифер Анистон је направила велику прославу поводом свог 50. рођендана. Ова приватна журка је привукла многе светске звезде које су папараци пажљиво чекали испред познатог ресторана у Западном Холивуду.

Док многе звезде нису имале проблем да их фотографишу пре забаве, једна особа је посебно привукла пажњу окупљених фотографа и сви остали су пали у други план.

Међу хордом обезбеђења, фотографа и званица глумац и бивши супруг Џенифер Анистон је покушао да се ушуња у ресторан непримећен. Међутим, није успео да побегне од оштог ока папараза па је ухваћен како улази на прославу.

Фотографије Бреда Пита су у кратком року обишле цео свет и сви мисле да више нема сумње да су се бивши супружници помирили.

Поред Бреда, који се лице покушавао да сакрије испод качкета, прослави су присуствовали и Гвинет Палтроу, Кети Пери, Орландо Блум, Барбара Стрејсенд, Кејт Хадсон, брачни пар Клуни, Сандра Булок и многи други.

Џенифер је на прославу стигла у елегантном црном комбинезону са голим леђима, а изгледа да није марила за окупљење новинаре и фотографе док је елегантно улазила на своју прославу.

Новости
фото:интернет

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мило

11.02.2019 14:27

Је ли могуце да цовјек изгледа овако а има 55 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Мило

11.02.2019 16:43

Није, ово је слика од прије 15 година...

Name

Ре

11.02.2019 17:10

Сто ја имам 53 а јос јурим са усојехом оне од 28-35,ал нисам ниста радио цјели зивот.У томе је тајна.☺