Dženifer Aniston i Bred Pit su opet zajedno

Ovaj vikend holivudska zvezda Dženifer Aniston je napravila veliku proslavu povodom svog 50. rođendana

  • Magazin
  • Zabava


Ovaj vikend holivudska zvezda Dženifer Aniston je napravila veliku proslavu povodom svog 50. rođendana. Ova privatna žurka je privukla mnoge svetske zvezde koje su paparaci pažljivo čekali ispred poznatog restorana u Zapadnom Holivudu.

Dok mnoge zvezde nisu imale problem da ih fotografišu pre zabave, jedna osoba je posebno privukla pažnju okupljenih fotografa i svi ostali su pali u drugi plan.

Među hordom obezbeđenja, fotografa i zvanica glumac i bivši suprug Dženifer Aniston je pokušao da se ušunja u restoran neprimećen. Međutim, nije uspeo da pobegne od oštog oka paparaza pa je uhvaćen kako ulazi na proslavu.

Fotografije Breda Pita su u kratkom roku obišle ceo svet i svi misle da više nema sumnje da su se bivši supružnici pomirili.

Pored Breda, koji se lice pokušavao da sakrije ispod kačketa, proslavi su prisustvovali i Gvinet Paltrou, Keti Peri, Orlando Blum, Barbara Strejsend, Kejt Hadson, bračni par Kluni, Sandra Bulok i mnogi drugi.

Dženifer je na proslavu stigla u elegantnom crnom kombinezonu sa golim leđima, a izgleda da nije marila za okupljenje novinare i fotografe dok je elegantno ulazila na svoju proslavu.

Novosti
foto:internet

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

Milo

11.02.2019 15:27

Je li moguce da covjek izgleda ovako a ima 55 godina.

Nije, ovo je slika od prije 15 godina...

Crni Milo

11.02.2019 17:43

Sto ja imam 53 a jos jurim sa usojehom one od 28-35,al nisam nista radio cjeli zivot.U tome je tajna.☺

Re

11.02.2019 18:10

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.