Семберци воле да путују

Ових дана туристичке агенције имају пуне руке посла. После зимовања, за која су интересовања на измаку, нова сезона отворена је за осмомартовска И прољећна путовања. Већина програма је попуњена, а највише је било заинтересованих за Будимпешту, Италију, Израел И Русију.

Путовања 11.02.2019 | 13:25
Семберци воле да путују
Све је више оних који за одређене празнике желе да отпутују негдје, те да уживају у кратком предаху од радних обавеза, разгледајући знаменитости европских престоница, стварајући тако успомене за читав живот. Дан жена, 8.март је одавно један од најпродаванијих програма истичу у туристичким агенцијама, било да даме саме себе часте или путовање добију на поклон. И ове године атрактивни програми привукли су путнике те су скоро сви попуњени. Будимпешта, Италијанска регија, обилазак Баварске, Истанбул су традиционално омиљене дестинације, а ове године посјета Израелу такође је била интересантна бијељинцима, каже Софија Стевановић, радник у туристичкој агенцији.

Прољеће је идеално за путовања кажу они који годинама уживају у обиласку туристичких атракција. Цијене аранжмана зависе од броја ноћења, врсте транспорта као као И излета И активности укључених у сам програм. Крећу се од 60 па до 1500 КМ. Овог прољећа најпопуларнији је обилазак Москве, каже Софија.

Путује онај ко је навикао, а не онај који има новац стара је изрека. Уколико сте заинтересовани да И ви постанете дио оних који ће имати навику да негдје отпутује, почните са неким ближим И повољнијим дестинацијама, након којих ћете сигурно жељети још, а самим тим И своје навике прилагодити томе да ћете више улагати у путовања, која су према ријечима свих љубитеља истих-једине праве успомене.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар