Сарриведерци? Италијан изазива Абрамовича да га отјера!

Волео бих да се чујемо, нисам причао с њим од доласка у Челси! „Немам објашњење за овакав пораз“, подвлачи Италијан.

Фудбал 11.02.2019 | 17:45
Сарриведерци? Италијан изазива Абрамовича да га отјера!
Први велики дебакл Плаваца после 20 и кусур година отворио је Пандорину кутију на Стамфорд Бриџу. Сутра ујутру у Кобаму (тренинг центру) више ништа неће бити исто, а то би морао да зна и Маурицио Сари који се после пораза од Манчестер Ситија (6:0) обрушио на власника Романа Абрамовича.

Тренер о чијем ће се послу сигурно расправљати после дебакла свестан је да му је функција угрожена услед најтежег пораза откако се игра Премијер лига.

"Ако ме председник позове, бићу срећан да се чујемо, пошто за ових осам месеци колико сам у клубу ниједном нисмо разговарали. Искрен да будем не знам шта да очекујем", изјавио је Сари на конференцији за медије по завршетку утакмице. 

Пораз на Етихаду бацио је Плавце на чак шесто место на табели, а италијански тренер трпи критике за лошу тактику коју прмењује. Каже и да је под притиском.

"Мислим да ми је посао угрожен. Ја водим тим, ја сам одговоран и ту нема много филозофије. Не знам у овом тренутку шта ће бити, али нормално је да се поведе и питање мог поверења. Некада морамо да радимо оно што морамо, а да ли ћу добити отказ питајте људе у клубу. Ја појма немам", рекао је Сари. 

Италијански тренер је признао и да не зна шта је разлог за колапс у првом полувремену када су Плавци губили са 4:0 у првих 25 минута.

"Немам објашњење, бар не у овом тренутку јер сам током недеље на тренинзима уочи ове утакмице имао добар осећај око резултата. Мислим да је највећа разлика данас између нас и њих био интензитет у пресингу. Сити је то одрадио беспрекорно, стварно су нас добро притиснули, а ми нисмо могли ништа да урадимо. Били смо немоћни. Такође, мислим и да у овом тренутку имамо велики проблем када играмо на страни, далеко од Стамфорд Бриџа. Не знам зашто, на почетку сезоне смо били бољи у гостима него код куће, али овог месеца све се променило", закључио је Маурицио Сари. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар