Син сплитског тренера саслушан, па пуштен кући!

Син сплитског фудбалског тренера, који је приведен због напада на ватерполисте Црвене звезде, након вишечасовног саслушања је пуштен кући.

Остали спортови 11.02.2019 | 14:15
Син сплитског тренера саслушан, па пуштен кући!
Позивајући се на своја сазнања, "Слободна Далмација" пише да прегледом позива и порука на његовом мобилном телефону није потврђена сумња да је он позвао нападаче.

Додатним разговорима је, како се наводи, чак утврдјено да је упозоравао српске спортисте да би могли имати проблема због дресова које су носили испод горњег дела тренерке. 

Реч је, додаје се, о особи која ради као конобар у кафићу на Риви, а као младић је имао проблема са законом те је тиме аутоматски на себе привукао пажњу инспектора као потенцијалног осумњиченог. 

Полиција је оценила да је могуће да је он као запосленик кафића у којем су седили ватерполисти позвао нападаче. Управо стога је комуникација забележена на мобилном требало да покаже да ли је имао везе с тим. 

Након исцрпног испитивања у полицијској станици пуштен је кући, а полиција је наставила истраживање над приведенима и током данашњег дана. 

Приведене су, наводи се, три особе које се доводе у везу с нападом на српске ватерполисте, док се за двојицом још трага. 

Код једног од приведених пронадјен је и отудјени дрес. 

Осим разговора, наводи се, биће прегледани снимци надзорних камера које обухватају подручје напада и бега, али и снимке и фотографије које су објављене у медијима и на друштвеним мрежама. 

Слободна Далмација сазнаје да се један од пет нападача сукобио и са пролазником са Риве када је видео како он снима телефоном оно што се догадјало. 

Наводно је замахнуо на њега шаком како би га спречио у даљњем снимању, а након тога је викнуо својим суучесницима:"Маскирај се! Бежи!", пише лист.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар