Sin splitskog trenera saslušan, pa pušten kući!

Sin splitskog fudbalskog trenera, koji je priveden zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde, nakon višečasovnog saslušanja je pušten kući.

Ostali sportovi 11.02.2019 | 14:15
Sin splitskog trenera saslušan, pa pušten kući!
Pozivajući se na svoja saznanja, "Slobodna Dalmacija" piše da pregledom poziva i poruka na njegovom mobilnom telefonu nije potvrđena sumnja da je on pozvao napadače.

Dodatnim razgovorima je, kako se navodi, čak utvrdjeno da je upozoravao srpske sportiste da bi mogli imati problema zbog dresova koje su nosili ispod gornjeg dela trenerke. 

Reč je, dodaje se, o osobi koja radi kao konobar u kafiću na Rivi, a kao mladić je imao problema sa zakonom te je time automatski na sebe privukao pažnju inspektora kao potencijalnog osumnjičenog. 

Policija je ocenila da je moguće da je on kao zaposlenik kafića u kojem su sedili vaterpolisti pozvao napadače. Upravo stoga je komunikacija zabeležena na mobilnom trebalo da pokaže da li je imao veze s tim. 

Nakon iscrpnog ispitivanja u policijskoj stanici pušten je kući, a policija je nastavila istraživanje nad privedenima i tokom današnjeg dana. 

Privedene su, navodi se, tri osobe koje se dovode u vezu s napadom na srpske vaterpoliste, dok se za dvojicom još traga. 

Kod jednog od privedenih pronadjen je i otudjeni dres. 

Osim razgovora, navodi se, biće pregledani snimci nadzornih kamera koje obuhvataju područje napada i bega, ali i snimke i fotografije koje su objavljene u medijima i na društvenim mrežama. 

Slobodna Dalmacija saznaje da se jedan od pet napadača sukobio i sa prolaznikom sa Rive kada je video kako on snima telefonom ono što se dogadjalo. 

Navodno je zamahnuo na njega šakom kako bi ga sprečio u daljnjem snimanju, a nakon toga je viknuo svojim suučesnicima:"Maskiraj se! Beži!", piše list.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar