Шајиновић: Циљ нове инвестиције

Народ у Добоју је гладан промјена и мој циљ је донијети потпуни преокрет и економски препород нашем граду, казао је на скупу у добојском насељу Бољанић Небојша Шајиновић, кандидат СДС за градоначелника Добоја.

Република Српска 10.02.2019 | 17:20
Шајиновић: Циљ нове инвестиције
Шајиновић је поручио да ће привлачење нових инвестиција у Добој и запошљавање људи бити приоритет у његовом раду.

„Познато је да два велика привредника желе отворити фабрике у Добоју, али овој власти није у интересу и зато је ситуација оваква каква јесте. Њима је интерес да купе аутомобил од 130 хиљада марака који ће директори користити у приватне сврхе“, казао је Шајиновић.



Он је истакао да градоначелник мора бити на услузи свим становницима, а не да, као што је сада случај, ради само у личном интересу себе и уског круга својих послушника.

Предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица је рекао да грађани Добоја не овим изборима не бирају само који ће кандидат побиједити, него да ли ће, или неће имати своју будућност.

„Ми хоћемо двије ствари. Хоћемо да будемо досљедни и достојанствени и да се боримо за народ“, казао је Говедарица.



Са друге стране, додаје он, постоје и људи који се ангажују у странкама само како би се они обогатили.

„Све што је народ сиромашнији и што више одлази из Републике Српске они су све богатији и зато је потребно да се Добој и РС врати народу“, истакао је Говедарица.

Министар безбједности у Савјету министара Драган Мектић је казао да је данашњи скуп снажна порука свим онима који мисле да могу, уништити и продати СДС.



„То народ неће дозволити зато што је СДС народна странка, која је дуго била и народни покрет. Зато што је увјек уз народ СДС се никада није, нити ће се отуђити и издићи изнад народа“, поручио је Мектић.

Он је истакао да је кандидат СДС Небојша Шајиновић поштен, млад и образован човјек који је чврсто одлучио да остане овдје и да ради у интересу града Добоја и свих његових становника.

(СДС)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Ратко

10.02.2019 17:14

Само добре контроле на гласацким местима, овај цовек добија изборе сто це бити поцетак краја злоцинацке власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

10.02.2019 17:59

Али медјутим за било какав поправни је просло вријеме.Народ је рекао своје зели да се исељава јер нису спремни да подносе зртве да би појединци као ови Снсд и других зивјели ко богови.

Name

Поп јовица

10.02.2019 18:43

Видим да је велики број *независних* кандидата! Сви они ће имати своје посматраче на изборима,мислим да Обренова група и СНСД ту виде шансу за крађу избора! Подршка Шајиновићу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требава

10.02.2019 19:31

Дејан Старчевић за Градоначелника!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Топлана Дп

10.02.2019 19:53

Дејо би побиједио да је кандидат, међутим ови сецесионисти ставише овога, а Деју шутнуше у запећак.

Name

Лицемјери

10.02.2019 21:11

Дејо је поштен момак али им такав не треба. Ако намјесте да Јеринић побиједи, Дејо и такви попут њега ће морати уступити мјесто снсд-овцима. Обрен ће преузети СНСД уз обавезу да пола радних мјеста припадне кадровима снсд.

Name

ВАЛТЕР

10.02.2019 20:50

Шајновићу неће бити проблем да побједи јер му је протувник НУЛА.А још ту нулу подржавају ништарије обтен и урош,два најомраженија лика у Добоју

ОДГОВОРИТЕ
Name

водовод

11.02.2019 10:38

Народе, не пропустимо шансу коју Добој одавно није имао. Шајиновић за градоначелника.

Name

ЧВРСТА РУКА

10.02.2019 21:04

Када падне Бастиља обавезно објелоданити колико је ко украо народних новца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОДРШКА ШАЈИНОВИЋУ

10.02.2019 22:30

Обреновог кандидата јеринића подржавају: Градска изборна комисија,полиција,тужилаштво и сви службеници градске управе,удружење пензионера,лидери политичких партија,пејара,буцко јовић,урош,енес,мурвет и 411 чланова бирачких одбора а НЕБОЈШУ САМО НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Акс Добој

11.02.2019 00:37

Само за Шајиновића. Јеринић и Обрен су Додикови пиунчићи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требава

11.02.2019 07:59

Дејан Старчевић је поштен човјек а такви тешко напредују,самим тим што су га скинули са мјеста замјеника градоначелника они су показали шта мисле о њему,и да им он треба само за изборе.Дејо је требао остати у СДС и боље би прошао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крњин

11.02.2019 10:49

Питао бих ове требавце, зашто се њихов кандидат Старчевић уопште не појављује у кампањи већ вирећи из мишје рупе заједно са осталим кандидатима послушно клима главом Јеринићу.Тужно и ружно народе мој. Небојша до побједе.

Name

Бити цовјек

11.02.2019 11:03

Небојша је прије свега човјек који и те како зна да препозна добро и зло у људима и зато их је увијек посматрао из тог угла, човјек који поштује двоје поријекло и све народе без обзира на вјерску и националну припадност и зато је добро дошао у Сарајево и Загреб, Мостар, Београд и Бања Луку.... Човјек који нема чега да се стиди. Такав ттеба овоме граду. Небојша до побједе.

ОДГОВОРИТЕ