Видео - Планирани напад у Сплиту: Нови снимак!

"Јутарњи лист" објавио фотографију двојице нападача на ватерполисте Црвене звезде, од којих је један са палицом био спреман за "сачекушу". Исти лист потом је објавио и ВИДЕО напада.

Остали спортови 10.02.2019 | 18:00
Видео - Планирани напад у Сплиту: Нови снимак!
Сплитски хулигани спремали су напад на ватерполисте Црвене звезде. То није био спонтани инцидент, већ планирани атак.

Потврда тога је то што је један од насилника усликан непосредно пред напад како са телескопском палицом трчи преко риве. За њим је ишао и други, максиран капом и наочарима. Обојица су била обучена у црно.

Фотографију нападача из Сплита објавио је "Јутарњи лист". Тај дневник наводи да је фотографију добио од читаоца који је желео да остане анониман, а који ју је направио сасвим неочекивано, када је покушао да слика лађу на мору.

"Седео сам у кафићу, гледао море и одлучио да сликам једрилицу која је таман кренула према пучини. Нисам ни схватио да је нека стрка и да се нешто догађа. Тек касније сам видео да сам случајно 'ухватио' два нападача", навео је читалац у поруци.

Потом је исти лист објавио и видео снимак напада на ватерполисте Звезде. На снимку се види како нападач са палицом у руци јури за ватерполистом, узвикујући: "Стани четниче!".

Сплитска полиција јутрос је ухапсила тројицу нападача, док се за још двојицом интензивно трага. Према сазнањима хрватских медија, међу ухапшенима је и "син познатог сплитског фудбалског тренера".

Четворица ватерполиста Црвене звезде нападнута су у суботу поподне док су седели у кафићу у Сплиту. Тројица су побегла са риве, док се четврти спасао скоком у море.

Голман Александро Краљ, који је скочио у море, има видљиве последице фрактуре носа, Душан Васић је задобио ударце у леђа, а Милош Максимовић у ногу металном шипком.

Црвена звезда требало је да игра меч са Морнаром из Сплита у регионалној лиги, али је меч после инцидента одложен, а српски ватерполисти јутрос су се вратили у Београд.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар