Стигла потврда: Кавани не игра против Јунајтеда!

Виси и за реванш! Обестиниле су се црне слутње Томаса Тухела. . .  Кошмар за ПСЖ: Играчи "падају" један по један! Као да нема краја проблемима Томаса Тухела.

Фудбал 10.02.2019 | 19:15
Стигла потврда: Кавани не игра против Јунајтеда!
Црне слутње стручног штаба и навијача ПСЖ-а су се обестиниле. Први нападач Светаца Едсион Каванипропустиће први меч осмине финала Лиге шампиона против Манчестер Јунајтеда, пренели су данас медији у Француској.

Снажни Уругвајац је повредио мишић бутне кости током дуела са Бордом у Лиги 1. Тачније, у тренутку када је издовио једанестерац за победу.

Управо због тога на полувремену је морао да изађе из игре и препусти место Килијану Мбепеа. Јутрос је подвргнут специјалистичким прегледима, а дијагноза је за све у ПСЖ – у разочаравајућа.

Не само да ће пропустити дуел на Олд Трафорду, него је велико питање хоће ли се Кавани опоравити до за реванш у Паризу.

Поред Каваније извесно је да Томас Тухел неће моћи да рачуна на Нејмара као и Менијеа.

Лоша вест стижу једна другу у Пари Сен Жермену уочи утакмице против Манчестер јунајтеда.

Викенд уочи наставка Лиге шампиона, тренер шампиона Француске Томас Тухел остао је без двојице играча, који неће бити у стању да играју против "ђавола".

Одавно повређеном Нејмару у суботу су се у друштву повређених придружили и центарфор Единсон Кавани и десни бек Тома Меније!

Француски медији објавили су у недељу да је Меније доживео ударац и у мечу против Бордоа и да ће зато морати да одмара до краја недеље. Наравно, то ће бити велики ударац за ПСЖ, јер је Тухелова прва опција на позицији десног бека.

Јунајтед ће у драстично бољој ситуацији дочекати Парижане у уторак, од 21 час.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар