Stigla potvrda: Kavani ne igra protiv Junajteda!

Visi i za revanš! Obestinile su se crne slutnje Tomasa Tuhela. . .  Košmar za PSŽ: Igrači "padaju" jedan po jedan! Kao da nema kraja problemima Tomasa Tuhela.

Fudbal 10.02.2019 | 19:15
Stigla potvrda: Kavani ne igra protiv Junajteda!
Crne slutnje stručnog štaba i navijača PSŽ-a su se obestinile. Prvi napadač Svetaca Edsion Kavanipropustiće prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Mančester Junajteda, preneli su danas mediji u Francuskoj.

Snažni Urugvajac je povredio mišić butne kosti tokom duela sa Bordom u Ligi 1. Tačnije, u trenutku kada je izdovio jedanesterac za pobedu.

Upravo zbog toga na poluvremenu je morao da izađe iz igre i prepusti mesto Kilijanu Mbepea. Jutros je podvrgnut specijalističkim pregledima, a dijagnoza je za sve u PSŽ – u razočaravajuća.

Ne samo da će propustiti duel na Old Trafordu, nego je veliko pitanje hoće li se Kavani oporaviti do za revanš u Parizu.

Pored Kavanije izvesno je da Tomas Tuhel neće moći da računa na Nejmara kao i Menijea.

Loša vest stižu jedna drugu u Pari Sen Žermenu uoči utakmice protiv Mančester junajteda.

Vikend uoči nastavka Lige šampiona, trener šampiona Francuske Tomas Tuhel ostao je bez dvojice igrača, koji neće biti u stanju da igraju protiv "đavola".

Odavno povređenom Nejmaru u subotu su se u društvu povređenih pridružili i centarfor Edinson Kavani i desni bek Toma Menije!

Francuski mediji objavili su u nedelju da je Menije doživeo udarac i u meču protiv Bordoa i da će zato morati da odmara do kraja nedelje. Naravno, to će biti veliki udarac za PSŽ, jer je Tuhelova prva opcija na poziciji desnog beka.

Junajted će u drastično boljoj situaciji dočekati Parižane u utorak, od 21 čas.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar