Повријеђен пјешак, возач побјегао

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Приједор синоћ су пронашли и идентификовали возача и аутомобил који је раније тог дана учествовао у саобраћајној незгоди у којој је повријеђен пјешак, а поменути возач побјегао са лица мјеста.

Босна и Херцеговина 10.02.2019 | 11:39
Повријеђен пјешак, возач побјегао
Наиме, јуче око 16.40 у Улици А.Ј.Рашковића, догодила се саобраћајна незгода у којој је учествовао је пјешак Н.Ј. (27) из Лакташа и Љ.Ц. (28) из Приједора, возач аутомобила Шкода Фабиа.

Том приликом лаке тејелесне повреде задобио је пјешак Н.Ј. који је возилом Хитне помоћи превезен у Општу болницу Приједор.

Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Приједор.

Полицијска управа Приједор апелује на све учеснике у саобраћају, да поштују саобраћајна правила и прописе те да одговорним понашањем заштите себе и друге учеснике у саобраћају.

(Независне)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Истина

10.02.2019 11:15

Град са најгором саобрацајном полицијом,нигдје у граду нема саобрацајца поготово близу скола гдје дрогиране и пијане будале јурцају,најгора Краља Александра поред зраде Карингтонке,води се као магистрални пут усред града,камиони,аутобуси,слепери,моторима јурцају и нигдје али нигдје саобрацајца а дјеца ту прелазе иду у сколу.безброј пута смо звали и питали засто нема саобрацајца казу није у насој надлезности.па у цијој је обезбједјwње дјеце и градјана? Лоса полиција,али лос рад потпуно! Био сам свједок кад у тој истој улици поред те исте полиције јурцају аутима и, моторима и полицајци стоје ина гледају ниста,зато сто су томи неки њихов дрогирани,градски олос којии раде за њих! Залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ИСТИНА

10.02.2019 11:34

И ОНАЈ КО НЕМА ОЦИ ВИДИ ,ДА МИ НЕМАМО НОРМАЛНУ ПОЛИЦИЈУ. ТО ЈЕ СТРАНАЦКА МИЛИЦИЈА СНСДа КОЈА ЈЕ У ЊИХОВОЈ СЛУЗБИ И ДА КАЗЊАВА НОРМАЛНЕ ЉУДЕ ЗА НЕВАЗНЕ ПРЕКРСАЈЕ. МИ НИСТА НЕ ВИДИМО, НАМА ЈЕ САМ ДЈАВО ЗАТВОРИО ОЦИ.

Name

Ре истина и ре Ре истина.

10.02.2019 13:01

За то што нигдје нема саобраћајне полиције у Приједору, криви су они који су задњим систематизацијама радних мјеста урадили то да је број полицајаца у саобраћајним станицама знатно смањен и испод је сваког минимума. Ова полицијска станица у Приједору има само 2 обиљежена службена возила и јако мало полицајаца који треба да покривају огроман простор 24 сата. Требали сте похвалити њихово откривање НН починиоца, а не да критикујете. Али то је ваљда својствено дрвеним филозофима као што сте вас двојица.

Name

А ти Лукацев

10.02.2019 15:11

А ти и твој коментар својствен лукацевим људима да бранис и гладис све сто не ваља! Па сто је направљена таква систематизација да нема ни једног саобрацајца тамо гдје треба бити,то је знаци за критику видис брате да вам ниста не стима од како имате овог не квалификованог за министра који једино сто ради гања овај не дузни народ по БЛ. И ајде поклопи се боту један! Да.имам ста похвалити код вас похвалио би али зао ми је,ниста.

Name

Ре А ти Лукачев

11.02.2019 05:04

Невјероватно је да ти из мог коментара ниси видио критику упућену врху МУП-а, а не изговор и правдање. Па они су и радили ту систематизацију, а не људи из Електрокрајине. Ја сам био толико јасан, па не знам шта теби није јасно. Далеко сам ја од бота и његовог симпатизера. Убудуће прочитај пажљиво текст и размисли прије него што почнеш да лупеташ.