Povrijeđen pješak, vozač pobjegao

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor sinoć su pronašli i identifikovali vozača i automobil koji je ranije tog dana učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je povrijeđen pješak, a pomenuti vozač pobjegao sa lica mjesta.

Bosna i Hercegovina 10.02.2019 | 11:39
Povrijeđen pješak, vozač pobjegao
Naime, juče oko 16.40 u Ulici A.J.Raškovića, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao je pješak N.J. (27) iz Laktaša i Lj.C. (28) iz Prijedora, vozač automobila Škoda Fabia.

Tom prilikom lake tejelesne povrede zadobio je pješak N.J. koji je vozilom Hitne pomoći prevezen u Opštu bolnicu Prijedor.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju, da poštuju saobraćajna pravila i propise te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

(Nezavisne)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Istina

10.02.2019 11:15

Grad sa najgorom saobracajnom policijom,nigdje u gradu nema saobracajca pogotovo blizu skola gdje drogirane i pijane budale jurcaju,najgora Kralja Aleksandra pored zrade Karingtonke,vodi se kao magistralni put usred grada,kamioni,autobusi,sleperi,motorima jurcaju i nigdje ali nigdje saobracajca a djeca tu prelaze idu u skolu.bezbroj puta smo zvali i pitali zasto nema saobracajca kazu nije u nasoj nadleznosti.pa u cijoj je obezbjedjwnje djece i gradjana? Losa policija,ali los rad potpuno! Bio sam svjedok kad u toj istoj ulici pored te iste policije jurcaju autima i, motorima i policajci stoje ina gledaju nista,zato sto su tomi neki njihov drogirani,gradski olos kojii rade za njih! Zalosno

ODGOVORITE
Name

RE ISTINA

10.02.2019 11:34

I ONAJ KO NEMA OCI VIDI ,DA MI NEMAMO NORMALNU POLICIJU. TO JE STRANACKA MILICIJA SNSDa KOJA JE U NJIHOVOJ SLUZBI I DA KAZNJAVA NORMALNE LJUDE ZA NEVAZNE PREKRSAJE. MI NISTA NE VIDIMO, NAMA JE SAM DJAVO ZATVORIO OCI.

Name

Re istina i re Re istina.

10.02.2019 13:01

Za to što nigdje nema saobraćajne policije u Prijedoru, krivi su oni koji su zadnjim sistematizacijama radnih mjesta uradili to da je broj policajaca u saobraćajnim stanicama znatno smanjen i ispod je svakog minimuma. Ova policijska stanica u Prijedoru ima samo 2 obilježena službena vozila i jako malo policajaca koji treba da pokrivaju ogroman prostor 24 sata. Trebali ste pohvaliti njihovo otkrivanje NN počinioca, a ne da kritikujete. Ali to je valjda svojstveno drvenim filozofima kao što ste vas dvojica.

Name

A ti Lukacev

10.02.2019 15:11

A ti i tvoj komentar svojstven lukacevim ljudima da branis i gladis sve sto ne valja! Pa sto je napravljena takva sistematizacija da nema ni jednog saobracajca tamo gdje treba biti,to je znaci za kritiku vidis brate da vam nista ne stima od kako imate ovog ne kvalifikovanog za ministra koji jedino sto radi ganja ovaj ne duzni narod po BL. I ajde poklopi se botu jedan! Da.imam sta pohvaliti kod vas pohvalio bi ali zao mi je,nista.

Name

Re A ti Lukačev

11.02.2019 05:04

Nevjerovatno je da ti iz mog komentara nisi vidio kritiku upućenu vrhu MUP-a, a ne izgovor i pravdanje. Pa oni su i radili tu sistematizaciju, a ne ljudi iz Elektrokrajine. Ja sam bio toliko jasan, pa ne znam šta tebi nije jasno. Daleko sam ja od bota i njegovog simpatizera. Ubuduće pročitaj pažljivo tekst i razmisli prije nego što počneš da lupetaš.