Полиција трага за Едином Гачићем

 Тужилаштво Кантона Сарајево отворило је истрагу против Едина Гачића, будући да постоји основ сумње да је починио убиство припадника ФУП-а, потврдила је Азра Бавчић, портпаролка Тужилаштва КС.

Босна и Херцеговина 10.02.2019 | 10:12
Полиција трага за Едином Гачићем
У потрагу су укључене бројне екипе припадника сигурносних и полицијских агенција, на подручју цијеле БиХ, преносе федерални медији.

Подсјетимо, синоћ је припадник ФУП-а убијен на дужности у Суходолу код Тарчина, а његово тијело је пронашао колега који је дошао да преузме смјену.

Иначе, Адмир Катица, министар унутрашњих послова Кантона Сарајево потврдио је новинарима да је полицајац чије је тијело пронађено у Суходолу, код Тарчина припадник снага Федералне управе полиције - који је радио на обезбјеђењу објекта.

Данас се наставља потрага за осумњиченим, а повећан је број полицијских патрола на подручју КС и шире који су укључени у потрагу.

Из пресс службе Кантона Сарајево најавили су да ће данас у 12 сати  бити одржана ванредна конференција за медије Владе Кантона Сарајево.

(Аваз)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

куку нама са нама

10.02.2019 09:29

Потрага се врси по шуми,а не по путу,тако да за то полиције у БХ, немају лаку категорију...све стокиласи са трбухом до кољена..Ово је нови Кудуз,а сад да било ко кога убије њему це се приписати..Доказ да полиција није ни П од полиције,назалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цицко

10.02.2019 09:36

Сада фрка и подигли све располозиве снаге када је убијен полицајац а да сте те исте снаге подигли пре пар дана када је убијен обицан цовек и ухапсили убицу сада бих и јадни полицајац био зив

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворницанин

10.02.2019 10:37

Ре цицко не разумијем коментар у сваком слуцају сауцасце породици за оба изгубљена зивота.

Name

РеЗворницанин

10.02.2019 11:55

Ста не разумијес панглу. Фино ти је цовијек написао да се у овој дрзави не гледа на сваки зивот једнако. Прво на дну је зивот Србина то ти је ко штакора да убијеш, затим иде пас па Хрват па свиња па обичан ћовијек па полицајац па на врху политичар вриједи навише. Значи да се дигла акција одмах ухватили би га. На крају и тај Един је производ младе БиХ којегсу послали у рат и дрогирали па му оца убили па је он из освете убијао... Након затвора од 20 година у којем нема рехабиљтације ста сте друго могли оцекивати

Name

ЗАНДАРМЕРИЈА

10.02.2019 09:37

Искрено саучешће породици. На велику залост ово ће се догадјати све чешће. Проклети политичари, да би сачували своје гузице због почињеног криминала, све су чинили да униште полицијски систем. Годинама су га урусавали доводећи на важне позиције слијепе послуснике, незналице са измишљеним звањима. Полицијске структуре су препуне којекаквих менаџера за све и свашта, професора музичког, физичког и њима сличних, који у процесу куповине или стицања дипломе никада нису ни чули а ни изговорили ријечи криминалистика, оперативни рад, истрага, доказивање, руководјење и слично. Зато су сви они који су указивали на те негативности били прогоњени и деградирани. Сада су полиције пуне руководилаца, бизнисмена без регистрованих фирми, и њихових послушника који су спремни на све осим на законит и професионалан рад. Чак су због дубоких веза са тајкунима и мафијашима спремни своје постене колеге намјестити на сачекушу. Због свега тога полиција је изгубила и кредибилитет и поштовање у народу, којем би искључиво требала да служи, тако да ће се криминалци све чешће одлучивати за нападе на полицајце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Зандармерија

10.02.2019 19:18

На жалост, мислим да си све у праву.

Name

Казу

11.02.2019 06:52

да има на списку и политицких лопова...тројица су вец на годисњем у Дубаију због прпе...тако се прица.

Name

Мирослав

10.02.2019 11:44

Шта ће ови наши полицајци, код сваког другог стомачина се објесио, а подвољак виси. Гледам на YОУТУБЕ, када америчка полиција трчи за преступницима, незна се ко је прзи са свом опремом на себи, ниједан бјегунац нема сансе да побјегне. Ваљда тренирају за свој посао, да СУ У КОНДИЦИЈИ, а ови наши, ма дај...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полиција

11.02.2019 06:55

је у аутима пред кладионицама...јебига,ваља осигурати извор прихода у гузоња дзепове.Ма јебо сигурност народа,кад ни полиција није сигурна...

Name

ТА

10.02.2019 16:05

ШТА ће горива потрошити МОГЛИ СУ га у болницу смјетит кад је мајку убијо и неби се ово десило.Незнање нерад је за ово крив БОЛЕСНУ особу кривити за своје незнање како то РАЗУМЈЕТ.

ОДГОВОРИТЕ