Ако долази у Звезду, доћи ће распуцан!

Искусни Американац, за кога је наговештено да ће постати играч црвено-белих, одиграо одличан меч у Серији А. Да ли је то био његов опроштајни наступ?

Кошарка 10.02.2019 | 11:45
Ако долази у Звезду, доћи ће распуцан!
"Још не могу ништа да вам кажем", био је одговор Звездиног тренер Милана Томића на питање о потенцијалним појачањима, после убедљиве победе свог тима против Морнара у Бару.

Два дана пре тог меча, у којем су црвено-бели "оверили" прво место на крају лигашког дела АБА сезоне, специјализовани портал "Спортандо" најавио је могућност да Звезда доведе искусног бека Кеј-Си Риверса.

Тачније, наговештено је да ће бивши шутер Бајерна, Реала и Панатинаикоса у суботу одиграти последњи меч за Ређо Емилију уочи селидбе на Мали Калемегдан, а ако је то тачно - онда се Американац у великом стилу опростио од свог актуелног тима.

У поразу своје Ређо Емилије против Кантуа код куће (89:99), Риверс је постигао 30 поена и значајно поправио свој овосезонски просек у Серији А од 14 поена и 4,7 скокова.

Освајач Евролиге из 2015. године и стара жеља шампиона Србије убацио је шест тројки из 11 покушаја, уз седам скокова и завршио је меч са индексом корисности 32.

Одговор на питање да ли ће Риверс појачати црвено-беле нећемо чекати дуго, јер крајњи рок за регистрацију нових играча у АБА лиги истиче у петак, 15. фебруара.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар