Ako dolazi u Zvezdu, doći će raspucan!

Iskusni Amerikanac, za koga je nagovešteno da će postati igrač crveno-belih, odigrao odličan meč u Seriji A. Da li je to bio njegov oproštajni nastup?

Košarka 10.02.2019 | 11:45
Ako dolazi u Zvezdu, doći će raspucan!
"Još ne mogu ništa da vam kažem", bio je odgovor Zvezdinog trener Milana Tomića na pitanje o potencijalnim pojačanjima, posle ubedljive pobede svog tima protiv Mornara u Baru.

Dva dana pre tog meča, u kojem su crveno-beli "overili" prvo mesto na kraju ligaškog dela ABA sezone, specijalizovani portal "Sportando" najavio je mogućnost da Zvezda dovede iskusnog beka Kej-Si Riversa.

Tačnije, nagovešteno je da će bivši šuter Bajerna, Reala i Panatinaikosa u subotu odigrati poslednji meč za Ređo Emiliju uoči selidbe na Mali Kalemegdan, a ako je to tačno - onda se Amerikanac u velikom stilu oprostio od svog aktuelnog tima.

U porazu svoje Ređo Emilije protiv Kantua kod kuće (89:99), Rivers je postigao 30 poena i značajno popravio svoj ovosezonski prosek u Seriji A od 14 poena i 4,7 skokova.

Osvajač Evrolige iz 2015. godine i stara želja šampiona Srbije ubacio je šest trojki iz 11 pokušaja, uz sedam skokova i završio je meč sa indeksom korisnosti 32.

Odgovor na pitanje da li će Rivers pojačati crveno-bele nećemo čekati dugo, jer krajnji rok za registraciju novih igrača u ABA ligi ističe u petak, 15. februara.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar