Хумани Еделман усрећио дјецу Бостона!

Вајд рисивер НФЛ шампиона Њу Ингланд Патриотса, Џулијан Еделман, обријао је браду коју је носио током читаве сезоне, а разлог је био више него несебичан.

Остали спортови 12.02.2019 | 12:30
Хумани Еделман усрећио дјецу Бостона!
Најбољи играч Супербоула обријао браду у емисији, а ово је разлог... Четири дана пошто је предводио Њу Ингланд Петриотсе до шестог Супербоула, Џулијан Еделман је одлучио да се реши браде, коју није желео да обрије све док његов тим не заврши сезону.

Петриотси су у недељу у Атланти савладали Лос Анђелес Ремсе са 13:3, а Еделман је понео титулу најбољег играча Супербоула после својих сјајних хватања и трчања.

Еделман је у четвртак гостовао код Елен Деџенерис, а у тој емисији је и открио порекло своје браде. Тренер тима из Бостона Бил Беличик је поручио својим играчима да током сезоне "све ставе у фиоку", а Еделман је одлучио да управо то учини са својим бријачем.

Сада, пошто је сезона готова, и то на најбољи могући начин за Петриотсе, Еделман је одлучио да се одрекне за 10.000 долара за "Клуб дечака и девојчица Бостона", који деци омогућава бригу и забаву када нису у школи. Еделман је и сам одлучио да донира исту суму, па ће 20.000 долара бити прослеђено у хуманитарне сврхе.

"Волим те, брадо. Била је ово сјајна година", нашалио се Еделман пре него што га је позната водитељка обријала у емисији.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар