Откривен арсенал оружја и муниције

Полиција је пронашла арсенал оружја и муниције у породичној кући лица чији су иницијали И. М. (53) из Доње Љубије код Приједора, након што је пријављено да је устријелио пса у дворишту.

Република Српска 09.02.2019 | 13:13
Откривен арсенал оружја и муниције
У претресу стана и помоћних објеката које користи лице И.М. пронађено је и одузето око два и по килограма пластичног експлозива, 18 детонаторских каписли, детонаторски брзогорећи и спорогорећи штапин, упаљач противпјешадијске мине, детонаторске каписле за иницијалну пјешадијску мину и осигурачи за мине, саопштила је данас Полицијска управа Приједор.

Даљим активностима, у сарадњи са припадницима Полицијске станице Сански Мост, код лица чији су иницијали Д.К. на подручју Санског Моста пронађени су ватрено оружје и минско-експлозивна средства која су се претходно налазила у породичној кући осумњиченог лица И.М.

Код лица чији су иницијали Д.К. одузета је аутоматска пушка са дрвеним кундаком, седам оквира са 165 метака, двије ручне бомбе и прибор за чишћење ватреног оружја.

Против И.М. полиција ће Окружном јавном тужилаштву Приједор доставити извјештај за кривична дјела убијање и мучење животиња и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Против лица Д.К. и Е.К, супруге осумњиченог И.М, полиција ће доставити извјештај за кривично дјело недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја у вези са помагањем.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

децко

09.02.2019 12:49

Овај само сто није имао Трампов кофер за активирање нуклеарног орузја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

09.02.2019 12:59

То је било за лицне потребе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САЛЕ

09.02.2019 13:39

ЗНАЦИ НИ ПСА ЛУТАЛИЦУ НА СВОМ ПОСЈЕДУ НЕСМИЈЕС УСТРИЈЕЛИТИ: СВАСТА БОЗЕ:

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

09.02.2019 14:15

Па код нас у уреденој дрзави је наравно забрањено убијање зивитиња самовољно за то постоје контакт бројеви гдје струцњаци долазе и хватају луталице у те сигурне њихове домове.Само имам један мањи проблем не могу да се сјетим тог контакт броја а и кога сам питао за број само ме погледао.Ето мислим да нетреба убијати него само уклонити.

Name

Да..да

10.02.2019 07:32

У Доњој Љубији,и то слуцајно зато сто је убио пса насли експлозив и остало наорузање.И кад мени неко казе неце овде висе бити рата !

ОДГОВОРИТЕ