Развели се одмах након вјенчања

Новопечени младенци у Кувајту недавно су постали познати јер су имали најкраћи брак у држави. Одлучили су се разићи само три минуте након вјенчања.

Занимљивости 09.02.2019 | 10:05
Развели се одмах након вјенчања
Наиме, прошлог мјесеца кувајтски медији су објавили бизаран случај пара који је завршио свој брак прије него што је изашао из суднице у којој је склопљен. Након што су потписали брачни уговор испред судије, излазили су из објекта, а млада се наводно спотакла и пала.

Умјесто да јој помогне, њен муж ју је почео вријеђати називајући је глупом. То је наводно било превише за младу жену, тако да се окренула, ушла у судницу и замолила судију да је разведе од мужа.

Били су у браку само три минута. Судећи по кувајтским медијима, ово је био најбржи развод у историји државе и вјероватно цијелог свијета.

Вијест о овом разводу постала је популарна на Тwиттеру прије неколико дана. Коментари исмијавају пар због трошења времена судије, али неки мисле да је млада правилно поступила.

"Ако ју је младожења тако брзо након склапања брака почео вријеђати, ко зна шта би урадио касније", написала је једна особа.

Други коментар је гласио: "Ако се овако понаша на почетку, боље је што га је оставила", а још један корисник је на Тwиттеру прокоментарисао да је брак без поштовања пропао већ на самом почетку. Неки сумњају да је млада једноставно тражила разлог да се брзо разведе, што многима има смисла због традиције склапања бракова из интереса, која је присутна у Кувајту.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар