Иско: Ствари се мијењају...

. . . кад немаш исте шансе као саиграчи! Иско Аларкон није задовољан својим положајем у Реалу. Незадовољство које кулминира је исказао и на друштвеним мрежама.

Фудбал 12.02.2019 | 16:00
Иско: Ствари се мијењају...
Одговарајући на изјаву Рубена де ла Реда, некадашњег играча Реал Мадрида који наводи да: "Иско мора да схвати како клуб попут Реал Мадрида не чекају никога", двадесетшестогодишњи Андалужанин се јавности обратио на Твитеру:

"Потпуно се слажем са Де ла Редом. Међутим, када не добијаш исте шансе на терену као твоји саиграчи, ствари се мењају. Ипак, настављам да радим и борим се, чекајући их." - пише Аларкон.

Изјава је очекивано изазвао буру емоција у јавности. Док једна страна сматра да је Иско Аларкон неправедно пао у подређени положај, велики број навијача Реала истиче да тренутном формом, Реалова "двадесетдвојка" не заслужује боље.

Ово је само последњи у низу доказа све горег односа између Иска Аларкона и тренера Реала Сантијага Соларија. Некадашња узданица клуба ове сезоне уписује највећу минутажу на клупи. За сада, неславни рекорд Шпаније држи са 767 минута, док се на другој позицији налази Брајан Хил, са 687 минута посматрања утакмице са најомраженије позиције за било ког играча.

Иско Аларкон, прешао је у Реал Мадрид 2013. из Малаге као "дечко који обећава". Очекивања је у почетку оправдао, док у протеклих годину дана показује мешовиту форму, често далеку од блиставог нивоа за који је способан. Самим тим, учесталије сиу гласине о одласку Андалужанина из Краљевског клуба,

Тренутном стању у Реалу доприноси тензија око недавно одиграног "Ел Класика", завршеног резултатом 1-1. С обзиром на чињеницу да Шпанија чека још два дербија у наредне три недеље (Куп Краља 27. фебруара и 26. коло Ла Лиге 2. марта), притисак ће се само гомилати.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар