Isko: Stvari se mijenjaju...

. . . kad nemaš iste šanse kao saigrači! Isko Alarkon nije zadovoljan svojim položajem u Realu. Nezadovoljstvo koje kulminira je iskazao i na društvenim mrežama.

Fudbal 12.02.2019 | 16:00
Isko: Stvari se mijenjaju...
Odgovarajući na izjavu Rubena de la Reda, nekadašnjeg igrača Real Madrida koji navodi da: "Isko mora da shvati kako klub poput Real Madrida ne čekaju nikoga", dvadesetšestogodišnji Andalužanin se javnosti obratio na Tviteru:

"Potpuno se slažem sa De la Redom. Međutim, kada ne dobijaš iste šanse na terenu kao tvoji saigrači, stvari se menjaju. Ipak, nastavljam da radim i borim se, čekajući ih." - piše Alarkon.

Izjava je očekivano izazvao buru emocija u javnosti. Dok jedna strana smatra da je Isko Alarkon nepravedno pao u podređeni položaj, veliki broj navijača Reala ističe da trenutnom formom, Realova "dvadesetdvojka" ne zaslužuje bolje.

Ovo je samo poslednji u nizu dokaza sve goreg odnosa između Iska Alarkona i trenera Reala Santijaga Solarija. Nekadašnja uzdanica kluba ove sezone upisuje najveću minutažu na klupi. Za sada, neslavni rekord Španije drži sa 767 minuta, dok se na drugoj poziciji nalazi Brajan Hil, sa 687 minuta posmatranja utakmice sa najomraženije pozicije za bilo kog igrača.

Isko Alarkon, prešao je u Real Madrid 2013. iz Malage kao "dečko koji obećava". Očekivanja je u početku opravdao, dok u proteklih godinu dana pokazuje mešovitu formu, često daleku od blistavog nivoa za koji je sposoban. Samim tim, učestalije siu glasine o odlasku Andalužanina iz Kraljevskog kluba,

Trenutnom stanju u Realu doprinosi tenzija oko nedavno odigranog "El Klasika", završenog rezultatom 1-1. S obzirom na činjenicu da Španija čeka još dva derbija u naredne tri nedelje (Kup Kralja 27. februara i 26. kolo La Lige 2. marta), pritisak će se samo gomilati.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar