''Не можемо да приуштимо Зверева и Федерера!''

Саша тражи превише новца! Директор тениског турнира у Штутгарту рекао је да не може да приушти да доведе и Роџера Федерера и Александера Зверева.

Тенис 12.02.2019 | 15:30
''Не можемо да приуштимо Зверева и Федерера!''
Вајндорфер је открио да ће он и његови сарадници морати да изаберу коју ће "звезду" довести на овогодишњег издање АТП турнира у Штутгарту.

Популарни "Мерцедес опен" је први турнир на трави у сезони, а Федерер је последње три пута на њему учествовао, освојивши га 2018. године, када је победом над Милошем Раонићем дошао до првог места на ранг листи.

За разлику од претходних, ове године се Федерер одлучио да сезону на шљаци проведе играјући, што може да значи да на траву неће крочити одмах по завршетку Ролан Гароса.

Вајндорфер је истакао да им је довођење Федерера у Штутгарт прва опција, док је најбољи домаћи тенисер Саша Зверев друга. Ипак, тренутно трећи тенисер света тражи "превише новца".

"Мислим да је сума новца коју је тражио неоправдана. Њему ипак још увек фали нека Гренд слем титула. Не можемо да приуштимо и Федерера и Зверева", рекао је Вајндорфер за немачке медије.

Турнир у Штутгарту игра се од 8-16. јуна ове године.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар