''Ne možemo da priuštimo Zvereva i Federera!''

Saša traži previše novca! Direktor teniskog turnira u Štutgartu rekao je da ne može da priušti da dovede i Rodžera Federera i Aleksandera Zvereva.

Tenis 12.02.2019 | 15:30
''Ne možemo da priuštimo Zvereva i Federera!''
Vajndorfer je otkrio da će on i njegovi saradnici morati da izaberu koju će "zvezdu" dovesti na ovogodišnjeg izdanje ATP turnira u Štutgartu.

Popularni "Mercedes open" je prvi turnir na travi u sezoni, a Federer je poslednje tri puta na njemu učestvovao, osvojivši ga 2018. godine, kada je pobedom nad Milošem Raonićem došao do prvog mesta na rang listi.

Za razliku od prethodnih, ove godine se Federer odlučio da sezonu na šljaci provede igrajući, što može da znači da na travu neće kročiti odmah po završetku Rolan Garosa.

Vajndorfer je istakao da im je dovođenje Federera u Štutgart prva opcija, dok je najbolji domaći teniser Saša Zverev druga. Ipak, trenutno treći teniser sveta traži "previše novca".

"Mislim da je suma novca koju je tražio neopravdana. Njemu ipak još uvek fali neka Grend slem titula. Ne možemo da priuštimo i Federera i Zvereva", rekao je Vajndorfer za nemačke medije.

Turnir u Štutgartu igra se od 8-16. juna ove godine.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar