Одјеци лошег ''Ел Класика''...

Челси пикирао Кутиња као замену за Азара! Острвски Индепендент не важи за лист који објављује нетачне информације. . .

Фудбал 08.02.2019 | 00:00
Одјеци лошег ''Ел Класика''...
Председник Барселоне Ђозеп Марија Бартомеу више пута је понављао да неће продати Филипа Кутиња, али оно што челници клубова говоре у јавности често се из објективних разлога разликује од онога што раде у тајности. А острвски Индепендент данас пише да Челси у тајности покушава да припреми тле за Кутињовдолазак на Стамфорд бриџ.

Јасно, Бразилац би у Лондон стигао уместо Едена Азара, који је недавно узбуркао духове у Енглеској рекавши да “зна где ће наставити каријеру“ што је фудбалска јавност схватила као корак ка трансферу у Реал,  који већ годинама мами Белгијанца. Челси је ипак до сада одбијао да га пусти, али како Азаров уговор истиче 2020. можда би било паметно да му овог лета дозволи да иде како не би остао без обештећења.

Наравно, неће га Челси пустити чак и за све паре овог света пре но што доведе замену, а Индепенденттврди да је идеја Плаваца да од пара које ће добити од продаје Азара инвестирају у довођења Кутиња, пошто сматрају да би он био идеална замена. Уосталом, док је играо за Ливерпул видело се колику разлику прави у Премијер лиги, иако сада у Барселони не изгледа тако добро.  У синоћњем Ел Класику против Реала једна од Кутињових најгорих игара откако је јануара 2018. слетео на Камп Ноу.

Локални медији после тако бледе партије прижељкују што скорији повратак на терен Усмана Дембелеа, уверени да је он за Барсину екипу кориснији од Кутиња. Против Реала је и Малком, иако је ове сезоне у Примери одиграо само 124 минута, показао више него Бразилац.

То ипак не значи да се Бартомеу предомислио, па ни да ће Реал понудити довољно да Челсију одведе Азара(Плавци су до сада тражили округло 250.000.000, Реал се нада да ће сада када је сатеран у шкрипац морати да прихвати и 100.000.000 евра), али где има дима обично има и ватре. Индепендент није новина која се иначе бави непровереним гласинама.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар