Odjeci lošeg ''El Klasika''...

Čelsi pikirao Kutinja kao zamenu za Azara! Ostrvski Independent ne važi za list koji objavljuje netačne informacije. . .

Fudbal 08.02.2019 | 00:00
Odjeci lošeg ''El Klasika''...
Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu više puta je ponavljao da neće prodati Filipa Kutinja, ali ono što čelnici klubova govore u javnosti često se iz objektivnih razloga razlikuje od onoga što rade u tajnosti. A ostrvski Independent danas piše da Čelsi u tajnosti pokušava da pripremi tle za Kutinjovdolazak na Stamford bridž.

Jasno, Brazilac bi u London stigao umesto Edena Azara, koji je nedavno uzburkao duhove u Engleskoj rekavši da “zna gde će nastaviti karijeru“ što je fudbalska javnost shvatila kao korak ka transferu u Real,  koji već godinama mami Belgijanca. Čelsi je ipak do sada odbijao da ga pusti, ali kako Azarov ugovor ističe 2020. možda bi bilo pametno da mu ovog leta dozvoli da ide kako ne bi ostao bez obeštećenja.

Naravno, neće ga Čelsi pustiti čak i za sve pare ovog sveta pre no što dovede zamenu, a Independenttvrdi da je ideja Plavaca da od para koje će dobiti od prodaje Azara investiraju u dovođenja Kutinja, pošto smatraju da bi on bio idealna zamena. Uostalom, dok je igrao za Liverpul videlo se koliku razliku pravi u Premijer ligi, iako sada u Barseloni ne izgleda tako dobro.  U sinoćnjem El Klasiku protiv Reala jedna od Kutinjovih najgorih igara otkako je januara 2018. sleteo na Kamp Nou.

Lokalni mediji posle tako blede partije priželjkuju što skoriji povratak na teren Usmana Dembelea, uvereni da je on za Barsinu ekipu korisniji od Kutinja. Protiv Reala je i Malkom, iako je ove sezone u Primeri odigrao samo 124 minuta, pokazao više nego Brazilac.

To ipak ne znači da se Bartomeu predomislio, pa ni da će Real ponuditi dovoljno da Čelsiju odvede Azara(Plavci su do sada tražili okruglo 250.000.000, Real se nada da će sada kada je sateran u škripac morati da prihvati i 100.000.000 evra), ali gde ima dima obično ima i vatre. Independent nije novina koja se inače bavi neproverenim glasinama.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar