Радник повријеђен на градилишту

Пацијент чији су иницијали В. З. (54), који је данас довезен са преломима костију лобање и повредом мозга у Универзитетски клинички центар (УКЦ) Републике Српске биће оперисан.

Република Српска 07.02.2019 | 13:13
Радник повријеђен на градилишту
Из УКЦ-а је саопштено да је пацијент задобио тежу повреду главе, па су све даље прогнозе у вези са његовим здравственим стањем преурањене.

Обављена комплетна дијагностика и планиран је оперативни захват, наводе из УКЦ.

У Полицијској управи Бањалука Срни је раније речено да су данас примили пријаву да је повријеђено лице на градилишту тржног центра "Делта планет" у овом граду.

Из полиције су навели да ће бити утврђене околности усљед којих је повријеђено ово лице.

На градилишту тржног центра "Делта планет", који би требало да буде отворен крајем марта, свакодневно ради неколико стотина радника.

(Срна)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Сваки дан

07.02.2019 12:24

Па јуче је један завршио у болници, пад, пад на главу! Има ли код нас инспекција? Затворите градилиште

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

07.02.2019 13:22

Нажалост радници страдају јер нису имали избора, морали су радити. ја само знам да моја нога неће тамо никада крочити.

Name

Ре сваки дан

07.02.2019 13:33

Знас ли ти цији је делта планет пабту не смије нико од инспекције ни прињусити то је главног баје.

Name

07.02.2019 13:40

КО ВОДИ ТАКВУ ФИРМУ И КОМЕ СЕ ДОЗВОЉАВА ДА СУ МУ РАДНИЦИ БЕЗ ИКАКВЕ СИГУРНОСТИ НА ПОСЛУ????

Name

Кум

07.02.2019 14:15

Сами су криви сто нису отисли ван да раде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инсаједер

07.02.2019 14:23

Делта је свим кооперантима дала ултиматум, притиснули су све, ко не испоштује рокове до одређеног датума аутоматски слиједи раскид уговора. Тај притисак је пребачен на раднике...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Апел

07.02.2019 14:50

Бјезите градјевинци .бар вас у иностранству тразе..овдје и у Србији преко лесева се богате..колико јос треба да погине људи да би они стигли рокове .ја сам радио на клиницком центру Бања Лука за једну бијељинску фирму пластицне столарије.Застита никаква..ако има скела љуља се..радници се сналазили тразили од колега из друге фирме који су имали .то је била изгибанија...БЈЕЗИТЕ .ИЗГИНУТ ЦЕ ТЕ..јос само да нас узидају у њихове куле и градове..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Људи,браћо

07.02.2019 16:48

Ко нема ништа боље,бјежите у Словенију за почетак,па послије даље. А и да останете у Словенији боље је него да гинете у тој зони сумрака за мале или никакве паре. Укуцајте на интернету Проста деловна места ЗЗРС,тражи се возача,градјевинаца... Зовите,пишите емаиле,ко је упоран,наћи ће фирму да му направи папире.Не губите своје животе и здравље због тих мајмуна и њиховог еxтра профита. Само бјежите,ту нек остану политичари,фотељаши,ухљеби и њихове јадне подгузне муве.