Radnik povrijeđen na gradilištu

Pacijent čiji su inicijali V. Z. (54), koji je danas dovezen sa prelomima kostiju lobanje i povredom mozga u Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske biće operisan.

Republika Srpska 07.02.2019 | 13:13
Radnik povrijeđen na gradilištu
Iz UKC-a je saopšteno da je pacijent zadobio težu povredu glave, pa su sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem preuranjene.

Obavljena kompletna dijagnostika i planiran je operativni zahvat, navode iz UKC.

U Policijskoj upravi Banjaluka Srni je ranije rečeno da su danas primili prijavu da je povrijeđeno lice na gradilištu tržnog centra "Delta planet" u ovom gradu.

Iz policije su naveli da će biti utvrđene okolnosti usljed kojih je povrijeđeno ovo lice.

Na gradilištu tržnog centra "Delta planet", koji bi trebalo da bude otvoren krajem marta, svakodnevno radi nekoliko stotina radnika.

(Srna)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Svaki dan

07.02.2019 12:24

Pa juče je jedan završio u bolnici, pad, pad na glavu! Ima li kod nas inspekcija? Zatvorite gradilište

ODGOVORITE
Name

Skeptik

07.02.2019 13:22

Nažalost radnici stradaju jer nisu imali izbora, morali su raditi. ja samo znam da moja noga neće tamo nikada kročiti.

Name

Re svaki dan

07.02.2019 13:33

Znas li ti ciji je delta planet pabtu ne smije niko od inspekcije ni prinjusiti to je glavnog baje.

Name

XL

07.02.2019 13:40

KO VODI TAKVU FIRMU I KOME SE DOZVOLJAVA DA SU MU RADNICI BEZ IKAKVE SIGURNOSTI NA POSLU????

Name

Kum

07.02.2019 14:15

Sami su krivi sto nisu otisli van da rade

ODGOVORITE
Name

Insajeder

07.02.2019 14:23

Delta je svim kooperantima dala ultimatum, pritisnuli su sve, ko ne ispoštuje rokove do određenog datuma automatski slijedi raskid ugovora. Taj pritisak je prebačen na radnike...

ODGOVORITE
Name

Apel

07.02.2019 14:50

Bjezite gradjevinci .bar vas u inostranstvu traze..ovdje i u Srbiji preko leseva se bogate..koliko jos treba da pogine ljudi da bi oni stigli rokove .ja sam radio na klinickom centru Banja Luka za jednu bijeljinsku firmu plasticne stolarije.Zastita nikakva..ako ima skela ljulja se..radnici se snalazili trazili od kolega iz druge firme koji su imali .to je bila izgibanija...BJEZITE .IZGINUT CE TE..jos samo da nas uzidaju u njihove kule i gradove..

ODGOVORITE
Name

Ljudi,braćo

07.02.2019 16:48

Ko nema ništa bolje,bježite u Sloveniju za početak,pa poslije dalje. A i da ostanete u Sloveniji bolje je nego da ginete u toj zoni sumraka za male ili nikakve pare. Ukucajte na internetu Prosta delovna mesta ZZRS,traži se vozača,gradjevinaca... Zovite,pišite emaile,ko je uporan,naći će firmu da mu napravi papire.Ne gubite svoje živote i zdravlje zbog tih majmuna i njihovog extra profita. Samo bježite,tu nek ostanu političari,foteljaši,uhljebi i njihove jadne podguzne muve.