Грешком честитао порно-глумици

Јучерашња објава британског амбасадора у БиХ Маттхеwа Фиелда је постала апсолутни хит на Тwиттеру. У свом твиту овај харизматични дипломата честита фиктивној Саши Гарановић на освојеној медаљи на математичком такмичењу у Чикагу, не знајући да се ради о порно глумици Сасхи Греy и да је вијест заправо лажна.

Босна и Херцеговина 07.02.2019 | 12:46
Грешком честитао порно-глумици
"Ово је Саша Гарановић из Фоче, студентица Електротехничког факултета у Сарајеву која је на математичкој олимпијади у Чикагу јуче освојила високо треће мјесто. О оваквим дјевојкама се нажалост не прича на вијестима", стоји у твиту једног од шаљивџија на Тwиттеру.

Администратор Тwиттер профила насловљеног као РУСХ објавио је честитку непостојећој Саши Гарановић из Фоче уз коју је објавио и фотографију бивше америчке порно звијезде Сасхе Греy коју је представио управо као младу Фочанку. Међутим, Маттхеw Фиелд је ову објаву превише озбиљно схватио и одлучио је упутити јавну честитку "успјешној и младој студенткињи".


Након што је на Фиелдовом профилу у коментарима започела права драма, симпатични дипломата је схватио гдје је направио грешку те је одлучио избрисати пост. Међутим, одлучио се јавности поново обратити новим твитом у којем признаје да је "насјео".

"Е па ето, очито сам насјео на босански хумор. Али бар сам успио ући у историју. Сад знам колико ме прате на Тwиттеру. И то је нешто. Обрисао! Намјера је била добра", написао је Фиелд у свом другом твиту.

(Клиx)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Зоран

07.02.2019 15:52

Шта је све амбасадор мајко мила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Растко

07.02.2019 17:21

Не сматрам да је ово смијешно, јер засто би један амбасадор морао да зна чак и порно глумице, код ових наших ствар је већ другачија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

07.02.2019 21:59

Не казе се дзаба "Енглези".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФелаКуту

08.02.2019 13:23

Симпатицан као Дјилас.

ОДГОВОРИТЕ