Дурент бијесан на медије!

Само "потпаљујете" навијаче! Кошаркаш Голден Стејт Вориорса, Кевин Дурент, био је прилично љут на конференцији за медије након утакмице са Сан Антониом.

Кошарка 07.02.2019 | 19:30
Дурент бијесан на медије!
Крилни играч Вориорса незадовољан је због писања о његовој будућој дестинацији у НБА лиги.

"Немам никакве везе са Никсима", рекао је Дурент, "Не знам ко је трејдовао Порзингиса. Они немају никакве везе са мном. Само покушавам да играм кошарку. Долазите овде сваки дан, питате ме за моје планове као слободан агент, питате ме о тренерима, саиграчима и само потпаљујете навијаче. Дозволите нам да играмо кошарку, само то тражим од вас. И сада, када не желим да разговарам с вама, то је проблем." 

Дурент је био љут због колумне коју је новинар "Тхе Атхлетицс" Итан Штраус објавио, у којој пише да ће Кевин Дурент од наредне сезоне играти за Њујорк Никсе. 

"То је непотребно", додаје Дурент, "Имате једног типа, Итана Штрауса, који долази овде и износи своје мишљење и креира ситуацију да то изгледа као да долази од мене. А он само шета овуда, не разговара ни са ким, само долази овде испитује и пише нешто тако и сада имате гомилу проблема од мене, а ја не желим да разговарам са вама о томе". 

"Једноставно вам не верујем. Сваки пут када нешто кажем то се изврће и извлачи из контекста и ти људи константно покушавају да ми ставе туђе речи у уста. И зато када не кажем ништа то је проблем. Само желим да играм кошарку. Желим да идем на тренинге и да идем кући. И то је све. Је ли то проблем? У реду онда". 

Када се ПР Вориорса обратио новинарима и упитао их да ли имају неко кошаркашко питање за Кевина, он је одбрусио: "У реду, готов сам. Ионако вас ништа од тога не занима."

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар