Durent bijesan na medije!

Samo "potpaljujete" navijače! Košarkaš Golden Stejt Voriorsa, Kevin Durent, bio je prilično ljut na konferenciji za medije nakon utakmice sa San Antoniom.

Košarka 07.02.2019 | 19:30
Durent bijesan na medije!
Krilni igrač Voriorsa nezadovoljan je zbog pisanja o njegovoj budućoj destinaciji u NBA ligi.

"Nemam nikakve veze sa Niksima", rekao je Durent, "Ne znam ko je trejdovao Porzingisa. Oni nemaju nikakve veze sa mnom. Samo pokušavam da igram košarku. Dolazite ovde svaki dan, pitate me za moje planove kao slobodan agent, pitate me o trenerima, saigračima i samo potpaljujete navijače. Dozvolite nam da igramo košarku, samo to tražim od vas. I sada, kada ne želim da razgovaram s vama, to je problem." 

Durent je bio ljut zbog kolumne koju je novinar "The Athletics" Itan Štraus objavio, u kojoj piše da će Kevin Durent od naredne sezone igrati za Njujork Nikse. 

"To je nepotrebno", dodaje Durent, "Imate jednog tipa, Itana Štrausa, koji dolazi ovde i iznosi svoje mišljenje i kreira situaciju da to izgleda kao da dolazi od mene. A on samo šeta ovuda, ne razgovara ni sa kim, samo dolazi ovde ispituje i piše nešto tako i sada imate gomilu problema od mene, a ja ne želim da razgovaram sa vama o tome". 

"Jednostavno vam ne verujem. Svaki put kada nešto kažem to se izvrće i izvlači iz konteksta i ti ljudi konstantno pokušavaju da mi stave tuđe reči u usta. I zato kada ne kažem ništa to je problem. Samo želim da igram košarku. Želim da idem na treninge i da idem kući. I to je sve. Je li to problem? U redu onda". 

Kada se PR Voriorsa obratio novinarima i upitao ih da li imaju neko košarkaško pitanje za Kevina, on je odbrusio: "U redu, gotov sam. Ionako vas ništa od toga ne zanima."

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar