Тешка несрећа водитељке "Пинка"

Водитељка "Јутарњег програма" на "Пинку" Деа Ђурђевић јутрос је доживјела тешку саобраћајку на Вождовцу, код болнице "Др Драгиша Мишовић".

Србија 07.02.2019 | 10:24
Тешка несрећа водитељке "Пинка"
Како "Блиц" сазнаје, Деа Ђурђевић се након тешке саобраћајне несреће у овим тренуцима налази у операционој сали, гдје лекари дају све од себе да покушају да јој спасу руку. Деа је повријеђена у удесу који се јутрос догодио и одмах је превезена на ВМА.

Њен партнер, иначе новинар Младен Мијатовић за Блиц је изјавио:

“Чуо сам се са њом, нисмо се још видели. Заиста морам да кажем да је полиција одлично обавила посао, да лекари исто то чине и да се надамо да ће све бити у најбољем реду. Њу је Хитна помоћ превезла на ВМА”,  рекао је Мијатовић.

Код болнице “Др Драгиша Мишовић” сударила су се два аутобуса и три аутомобила.  

Како пише Телеграф, до удеса је дошло тако што је водитељка Деа Ђурђевић имала лакши судар с другим аутомобилом. У тренутку када је из возила изашла како би се с возачем договорила шта да раде, на њу је налетио аутобус и откинуо јој руку.

Иако се, према првим информацијама, мислило да су јој руку ампутирали љекари на мјесту несреће, то се није догодило, већ је без ње остала када је ударио аутобус. 

Деа је хитно превезена у Ургентни центар, а откинуту руку су љекари “ставили на лед” и на све начине покушавају да је спасе да не би остала без ње.

Три особе су теже повријеђене у саобраћајној несрећи која се догодила код КБЦ-а “Драгиша Мишовић” у Београду.

У несрећи је учествовало неколико путничких, као и возила градског превоза. Разлог удеса је, највјероватније, проклизавање, пише Телеграф.

(Блиц/Телеграф)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Марко

07.02.2019 12:09

Залосно бас много,кроз какве је болове просла зна само она

ОДГОВОРИТЕ
Name

мико

07.02.2019 12:21

На вма су доктори са знањем, мозе прицати ко ста зели али је то тако, не сумњам да це јој спасити руку. Пуно среце ипак свима зелим да то успије како треба, брз опоравак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

07.02.2019 12:47

Бозе дај,да се опорави.

Name

Аки

07.02.2019 18:58

Бице боље надам се зелим јој брз опоравак од операције поз

ОДГОВОРИТЕ