Ученик сјекиром напао домара

Проливању крви и правом хорору у ложиони школе, како сазнајемо није претходила било каква расправа.

Република Српска 06.02.2019 | 20:05
Ученик сјекиром напао домара
Петнаестогодишњи ученик деветог разреда Основне школе “Иво Андрић” из Кулаша, надомак Прњавора, изненада је напао домара те школе Миланка Панчића (58), са више удараца сјекиром нанијевши му тешке повреде на глави. Љекари Универзитетско клиничког центра РС у Бањалуци се боре за његов живот, док је ученик упућен у бањалучку психијатрију на даље посматрање.

Полиција се није оглашавала по овом случају, али “Новости” сазнају да се домар не слутећи никакву опасност, нашао на удару најмање два ударца сјекире у учениковим рукама, који му се прикрао са леђа док је ложио ватру.

Проливању крви и правом хорору у ложиони школе, како сазнајемо, није претходила било каква расправа. Све се одиграло изненада и муњевито у вријеме прве смјене наставе. У шоку и невјерици је цијела школа, као и директор Жељко Рудоњић, који нам је порврдио инцидент, додавши нам, у телефонском разговору, да није у стању да говори, због полиције, самог ученика и његове родбине.

-Не знам шта му би, ударио ме је више пута сјекиром, а био је добро дијете - изустио је, како сазнајемо, ложач Панчић, обливљен крвљу у прњаворском Дому здравља.

Наш извор упућен у овај несвакидашњи инцидент каже да је ученик рекао да се, наводно, одавно припремао “некога да убије и да је случајно избор пао на несрећног домара”.

(Вечерње новости)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дхг

06.02.2019 19:39

САЦУВАЈ.БОЗЕ.ОПЕТ.ДРУСТВЕНЕ.МРЕЗЕ

ОДГОВОРИТЕ