Učenik sjekirom napao domara

Prolivanju krvi i pravom hororu u ložioni škole, kako saznajemo nije prethodila bilo kakva rasprava.

Republika Srpska 06.02.2019 | 20:05
Učenik sjekirom napao domara
Petnaestogodišnji učenik devetog razreda Osnovne škole “Ivo Andrić” iz Kulaša, nadomak Prnjavora, iznenada je napao domara te škole Milanka Pančića (58), sa više udaraca sjekirom nanijevši mu teške povrede na glavi. Ljekari Univerzitetsko kliničkog centra RS u Banjaluci se bore za njegov život, dok je učenik upućen u banjalučku psihijatriju na dalje posmatranje.

Policija se nije oglašavala po ovom slučaju, ali “Novosti” saznaju da se domar ne sluteći nikakvu opasnost, našao na udaru najmanje dva udarca sjekire u učenikovim rukama, koji mu se prikrao sa leđa dok je ložio vatru.

Prolivanju krvi i pravom hororu u ložioni škole, kako saznajemo, nije prethodila bilo kakva rasprava. Sve se odigralo iznenada i munjevito u vrijeme prve smjene nastave. U šoku i nevjerici je cijela škola, kao i direktor Željko Rudonjić, koji nam je porvrdio incident, dodavši nam, u telefonskom razgovoru, da nije u stanju da govori, zbog policije, samog učenika i njegove rodbine.

-Ne znam šta mu bi, udario me je više puta sjekirom, a bio je dobro dijete - izustio je, kako saznajemo, ložač Pančić, oblivljen krvlju u prnjavorskom Domu zdravlja.

Naš izvor upućen u ovaj nesvakidašnji incident kaže da je učenik rekao da se, navodno, odavno pripremao “nekoga da ubije i da je slučajno izbor pao na nesrećnog domara”.

(Večernje novosti)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dhg

06.02.2019 20:39

SACUVAJ.BOZE.OPET.DRUSTVENE.MREZE

ODGOVORITE