Солскјер: Сад разумијем Фергусона!

У интервјуу за Скајспортс, нови менаџер Манчестер јунајтеда говорио је о свом начину рада и како је успео да окрене ствари у тако кратком временском року.

Фудбал 09.02.2019 | 09:00
Солскјер: Сад разумијем Фергусона!
Главни разлог за нове осмехе на Олд Трафорду је Оле Гунар Солскјер, некадашњи играч, а сада менаџер Манчестер јунајтеда.

Радохоличарским навикама које је покупио од свог "шефа" Сер Алекса Фергусона успео је да окрене ситуацију за 180 степени.

Откако је дошао у клуб у децембру, Ђаволи су победили на девет од десет утакмица у свим такмичењима.

Каже да је адаптирао радно време својим амбицијама, које су свакако враћање Манчестера у сам врх светског фудбала.

"Сад разумем зашто је шеф долазио тако рано и апсолутно не разумем како сам могао да спавам онолико дуго као играч", рекао је Солскјер.

Баш као Фергусон, Солскјер примењује ротације у саставу за домаће првенство, Лигу шампиона и купове. Планира све унапред и има тим спреман за читав месец.

"Морате да имате различите начине за побеђивање, а с обзиром на дубину нашег тима, имамо играче и за овај и за онај тим. Голови се постижу из контра напада, постављених напада и након сламања тимова који се затворе. Морате да имате сва три аспекта и увек морате да пронађете начин за победу. Свака утакмица је по нечему различита."

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар