Solskjer: Sad razumijem Fergusona!

U intervjuu za Skajsports, novi menadžer Mančester junajteda govorio je o svom načinu rada i kako je uspeo da okrene stvari u tako kratkom vremenskom roku.

Fudbal 09.02.2019 | 09:00
Solskjer: Sad razumijem Fergusona!
Glavni razlog za nove osmehe na Old Trafordu je Ole Gunar Solskjer, nekadašnji igrač, a sada menadžer Mančester junajteda.

Radoholičarskim navikama koje je pokupio od svog "šefa" Ser Aleksa Fergusona uspeo je da okrene situaciju za 180 stepeni.

Otkako je došao u klub u decembru, Đavoli su pobedili na devet od deset utakmica u svim takmičenjima.

Kaže da je adaptirao radno vreme svojim ambicijama, koje su svakako vraćanje Mančestera u sam vrh svetskog fudbala.

"Sad razumem zašto je šef dolazio tako rano i apsolutno ne razumem kako sam mogao da spavam onoliko dugo kao igrač", rekao je Solskjer.

Baš kao Ferguson, Solskjer primenjuje rotacije u sastavu za domaće prvenstvo, Ligu šampiona i kupove. Planira sve unapred i ima tim spreman za čitav mesec.

"Morate da imate različite načine za pobeđivanje, a s obzirom na dubinu našeg tima, imamo igrače i za ovaj i za onaj tim. Golovi se postižu iz kontra napada, postavljenih napada i nakon slamanja timova koji se zatvore. Morate da imate sva tri aspekta i uvek morate da pronađete način za pobedu. Svaka utakmica je po nečemu različita."

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar