Миочић "провоцира" Кормијеа!

Он му не да реванш! Жестоку расправу на друштвеним мрежама имају двојица УФЦ шампиона Стипе Миочић и Данијел Кормије.

Остали спортови 09.02.2019 | 08:30
Миочић "провоцира" Кормијеа!
Кормије је у јулу нокаутирао ривала хрватског порекла и постао тек други борац власник две УФЦ титуле у две најтеже категорије истовремено.

Миочић је нокаутиран већ у првој рунди, али је уверен да је бољи борац па инсистира да добије реванш. Међутим, колико год се трудио да притиском у јавности избори реванш, Кромије одбија нову борбу са Миочићем.

"Најискреније мислим да ми то дугује. Озбиљно. Дугује ми. Знам да сам био бољи борац у тој борби. Следећи пут кад се догоди, следећи пут када се будемо борили, видећете потпуно другог борца. Потпуно новог мене. Да су улоге другачије ја бих тако поступио. Дао бих му другу прилику. Не бих седео и причао да ћу се борити са неким другим. Не", рекао јеМиочић.

Кормије је одговорио на ову "прозивку" истакавши да се сигурно неће опет борити са Миочићем.



"Никоме је ништа не дугујем! Знате зашто се нећу опет борити са Миочићем? Прво, ако има право на то, зашто сам се ја већ борио од тада, а он није? Изгубио је борбу, је ли и даље првак? Друго, повређен сам! Треће, како да то изведем боље од оног што сам већ направио? Последњи пут сам га победио у првој рунди?", написао је Кормије на Твитеру.

Миочић је на ово одговорио тако што је подсетио Кормијеа да му је понудио борбу, али је за противника изабрао Дерика Луиса.

"Борио си се с њим док сам се ја борио са пожарима", поручио му је америчко-хрватски борац.

Међутим, Кормије не мари много за његове изјаве. Чека да бивши "кечер" Брок Леснар заврши допинг тестове, па да се боре крајем ове године, а онда се повуче као највећи УФЦ борац свих времена.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар