И још један Србин у Хрватској!

Истра проба бившег штопера Палерма! Од данас у Поречу!

Фудбал 06.02.2019 | 16:45
И још један Србин у Хрватској!
Хрватска лига постала је ове зиме мека за српске играче. Одличне игре Комнена Андрића широм су отвориле врате момцима са овдашњег поднебља. Читали сте већ да ће некадашњи нападач Црвене звезде Ђорђе Ракић ускоро постати нови члан Локомотиве, а у Хрватској ће срећу потражити и некадашњи млади репрезентативац наше земље Милан Милановић.

Бивши члан Црвене звезде отиснуо се у Русију са само 17 година и потписао уговор са Локомотивом. Касније је потписао за Палермо у у трансферу тешком 1.500.000, али од тада је каријера виског штопера у слободном паду.

После уласка у Серију А са тим клубом Милановић је играо за Сијену, Виченцу, Асколи и Пизу. Од 2017. године није имао клуб, али му је руку поверења перужила хрватска Истра.

Према писању загребачких Спортских Новости Милан Милановић ће од данас бити подвргнут пробном раду у Поречу. Уколико покаже да би могао да буде појачаје, потписаће уговор са тимом за који је играо и Филип Касалица.

На тај начин би наставио тренд одласка српских фудбалера у Хрватску. Најпознатије име је Комнен Андрићкоји је недавно прешао у загребачки Динамо за 1.000.000 евра. У Интеру из Запрешића га је наследио искусни Андрија Калуђеровић, а исти клуб је довео и некадашње Звездино дете Ивана Татомировића.Крагујевчанин Милош Видовић игра за Славен Белупо, Милан Ћулум је такође у Интеру, Марко Миленковић у Рудешу, Ђорђе Ракић је близу Локомотиве.

Прелазни рок у Хрватској траје до 15. фебруара.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар