I još jedan Srbin u Hrvatskoj!

Istra proba bivšeg štopera Palerma! Od danas u Poreču!

Fudbal 06.02.2019 | 16:45
I još jedan Srbin u Hrvatskoj!
Hrvatska liga postala je ove zime meka za srpske igrače. Odlične igre Komnena Andrića širom su otvorile vrate momcima sa ovdašnjeg podneblja. Čitali ste već da će nekadašnji napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić uskoro postati novi član Lokomotive, a u Hrvatskoj će sreću potražiti i nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Milan Milanović.

Bivši član Crvene zvezde otisnuo se u Rusiju sa samo 17 godina i potpisao ugovor sa Lokomotivom. Kasnije je potpisao za Palermo u u transferu teškom 1.500.000, ali od tada je karijera viskog štopera u slobodnom padu.

Posle ulaska u Seriju A sa tim klubom Milanović je igrao za Sijenu, Vičencu, Askoli i Pizu. Od 2017. godine nije imao klub, ali mu je ruku poverenja peružila hrvatska Istra.

Prema pisanju zagrebačkih Sportskih Novosti Milan Milanović će od danas biti podvrgnut probnom radu u Poreču. Ukoliko pokaže da bi mogao da bude pojačaje, potpisaće ugovor sa timom za koji je igrao i Filip Kasalica.

Na taj način bi nastavio trend odlaska srpskih fudbalera u Hrvatsku. Najpoznatije ime je Komnen Andrićkoji je nedavno prešao u zagrebački Dinamo za 1.000.000 evra. U Interu iz Zaprešića ga je nasledio iskusni Andrija Kaluđerović, a isti klub je doveo i nekadašnje Zvezdino dete Ivana Tatomirovića.Kragujevčanin Miloš Vidović igra za Slaven Belupo, Milan Ćulum je takođe u Interu, Marko Milenković u Rudešu, Đorđe Rakić je blizu Lokomotive.

Prelazni rok u Hrvatskoj traje do 15. februara.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar