Инс поручио играчима Ливерпула...

Баталите друштвене мреже, мислите на фудбал! Бивши репрезентативац Енглеске, Пол Инс, и даље верује да Ливерпул може да прекине пост од 29 година и освоји титулу у Премијер лиги.

Фудбал 08.02.2019 | 19:00
Инс поручио играчима Ливерпула...
Црвени су на последња два меча у Премијер лиги, против Лестера и Вест Хема одиграли нерешено (1:1) и тиме дозволили Манчестер ситију да се приближи на три бода.

Победе ли "грађани" у среду екипу Евертона, бодовно ће се изједначити, али и престићи Ливерпул због боље гол разлике. Отуда, Инс каже да играчи Ливерпула морају да се фокусирају на терен.

Он је појединцима, попут Роберта Фирмина, Трента Александера Арнолда и Мохамеда Салаха замерио на томе да превише разммишљају о друштвеним мрежема, те их је саветовао да се окрену искључиво фудбалу до краја сезоне.

"Мој савет играчима је да се смире и фокусирају на игру. Ако је могуће, нека се искључе у потпуности са друштвених медија, да избегну ту буку, да врате веру у себе и сете се како су дошли до ове тачке", изјавио је Инс.

Он верује да тим Јиргена Клопа има довољно квалитета да коначно освоји пехар у Премијер лиги.

"Имају превише квалитета да не би успели, ово је њихова шанса. Навијачи им могу много помоћи, једни су од најбољих у лиги. Невероватни су, али се на последњих неколико утакмица на Енфилду осетило да су сви под притиском. Очајнички желе да освоје лигу, али нервоза се рефлектује на терен. Осети се, кад су навијачи мирни и играчи су. Како се ближи крај, на навијачима ће бити важна ствар да погурају свој тим ка успеху", закључио је Инс.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар