Ins poručio igračima Liverpula...

Batalite društvene mreže, mislite na fudbal! Bivši reprezentativac Engleske, Pol Ins, i dalje veruje da Liverpul može da prekine post od 29 godina i osvoji titulu u Premijer ligi.

Fudbal 08.02.2019 | 19:00
Ins poručio igračima Liverpula...
Crveni su na poslednja dva meča u Premijer ligi, protiv Lestera i Vest Hema odigrali nerešeno (1:1) i time dozvolili Mančester sitiju da se približi na tri boda.

Pobede li "građani" u sredu ekipu Evertona, bodovno će se izjednačiti, ali i prestići Liverpul zbog bolje gol razlike. Otuda, Ins kaže da igrači Liverpula moraju da se fokusiraju na teren.

On je pojedincima, poput Roberta Firmina, Trenta Aleksandera Arnolda i Mohameda Salaha zamerio na tome da previše razmmišljaju o društvenim mrežema, te ih je savetovao da se okrenu isključivo fudbalu do kraja sezone.

"Moj savet igračima je da se smire i fokusiraju na igru. Ako je moguće, neka se isključe u potpunosti sa društvenih medija, da izbegnu tu buku, da vrate veru u sebe i sete se kako su došli do ove tačke", izjavio je Ins.

On veruje da tim Jirgena Klopa ima dovoljno kvaliteta da konačno osvoji pehar u Premijer ligi.

"Imaju previše kvaliteta da ne bi uspeli, ovo je njihova šansa. Navijači im mogu mnogo pomoći, jedni su od najboljih u ligi. Neverovatni su, ali se na poslednjih nekoliko utakmica na Enfildu osetilo da su svi pod pritiskom. Očajnički žele da osvoje ligu, ali nervoza se reflektuje na teren. Oseti se, kad su navijači mirni i igrači su. Kako se bliži kraj, na navijačima će biti važna stvar da poguraju svoj tim ka uspehu", zaključio je Ins.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar