ФРА: Коначно је свануло Олимпику из Марсеља!

На празном Велодрому пао Бордо – 2:0.

Фудбал 05.02.2019 | 21:20
ФРА: Коначно је свануло Олимпику из Марсеља!
Коначно је свануло Олимпику из Марсеља! Екипа са Азурне обале прекинула је мали низ од два узастопна пораз, пошто је вечерас била боља од Бордоа минималним резултатом – 1:0. Тешко да ће овај резултат донети мир међу навијаче некадашњег првака Европе, али екипа Рудија Гарсије поново испред себе види европски хоризонт – 2:0.

Биће тешко стићи до четврте или пете позиције, али ученици Рудија Гарсије се коначно нису давили у сопственим грешкама. Били су дефанзивно врло стабилни, што није карактеристика ове генерације фудбалера Олимпика.

На празом Велодрому, због изгреда током дуела са Лилом, домаћину је посао био олакшан од 25. минута када је Калу неопрезно стартовао на Окампоса и заслужено добио црвени картон.

Марсељ је био бољи и наплатио је иницијативу поготком Камаре у 42. минуту. Свему је претходио центаршут Жермена из корнера.

Није било у тиму Олимпика, Марија Балотелија, док је српски репрезентативац Немања Радоњић ушао у игру у 69. минуту. Није имао запажен учинак, али није ни грешио. Једноставно, Олимпик из Марсеља је држао ситуацију под контролом. Потврда тријумфа стигла је у трећем минуту судијске надокнаде преко Сара. 

Капитен младе репрезентације Србије Вукашин Јовановић преседео је меч на на клупи Бордоа.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар