FRA: Konačno je svanulo Olimpiku iz Marselja!

Na praznom Velodromu pao Bordo – 2:0.

Fudbal 05.02.2019 | 21:20
FRA: Konačno je svanulo Olimpiku iz Marselja!
Konačno je svanulo Olimpiku iz Marselja! Ekipa sa Azurne obale prekinula je mali niz od dva uzastopna poraz, pošto je večeras bila bolja od Bordoa minimalnim rezultatom – 1:0. Teško da će ovaj rezultat doneti mir među navijače nekadašnjeg prvaka Evrope, ali ekipa Rudija Garsije ponovo ispred sebe vidi evropski horizont – 2:0.

Biće teško stići do četvrte ili pete pozicije, ali učenici Rudija Garsije se konačno nisu davili u sopstvenim greškama. Bili su defanzivno vrlo stabilni, što nije karakteristika ove generacije fudbalera Olimpika.

Na prazom Velodromu, zbog izgreda tokom duela sa Lilom, domaćinu je posao bio olakšan od 25. minuta kada je Kalu neoprezno startovao na Okamposa i zasluženo dobio crveni karton.

Marselj je bio bolji i naplatio je inicijativu pogotkom Kamare u 42. minutu. Svemu je prethodio centaršut Žermena iz kornera.

Nije bilo u timu Olimpika, Marija Balotelija, dok je srpski reprezentativac Nemanja Radonjić ušao u igru u 69. minutu. Nije imao zapažen učinak, ali nije ni grešio. Jednostavno, Olimpik iz Marselja je držao situaciju pod kontrolom. Potvrda trijumfa stigla je u trećem minutu sudijske nadoknade preko Sara. 

Kapiten mlade reprezentacije Srbije Vukašin Jovanović presedeo je meč na na klupi Bordoa.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar